Home > family > cuTe taK???

cuTe taK???

aiii im back….aku dah balik kat utm waaa ikut hati aku mls tol nak balikk tp kalo aku tak balikk aku yg menempah maut tuk diri sendiri huhu so dgn berat kaki aku melangkah balik ke UTM huwaaaa….n berdpan ngan esemen aku yg berlambak2 tuhh adehh laaa….

hemmm b4 aku mula membizikan diri…aku nak share some pic anak buah aku yg cute nih..name die amilin…hehe comel sgt…kebetulan masa aku ponteng balik ganu kakak aku yg duk kedah tuh balik..sbb cuti skoL kan..kakak aku tuh cikgu…so seminggu le die duk umah akuu…

jomm tgk si genit aku yg cute nih…baru umo 6 bulan dah pandai merangkak…lagi2 laa nampak sooooo cuuttteeeee!!!!!!!!!! hehe

Advertisements
Categories: family
  1. 17/03/2009 at 3:21 pm

    cute yer baby tu, jgn nangis k, auntie gi belajar balik, ti cuti sem main lagi yer..alalalala

  2. 17/03/2009 at 4:06 pm

    argh….comeynyer…muke dia putih..:P

  3. 17/03/2009 at 5:32 pm

    cute2

  4. 17/03/2009 at 10:10 pm

    terlebih cute, macam aunti nya je…belajo2 le pegang baby , he he he….

  5. 18/03/2009 at 12:39 am

    waaa… comey ny diaaaa.. 🙂 geram3..

  6. 18/03/2009 at 2:59 pm

    shi: hehe cik dee laa…bukan auntie..hehesue: comel kan..kalo kiss pp die tenggelam hekhek…anis: tgk depan2 lagi cute tau anis..hehesonata: dah expert laa…heheura: waaaa nanti cuti sekolah bulan6 kakti balik ag..kompom amilin dah pandai jalan hekeh

  7. 18/03/2009 at 4:17 pm

    mmbuatkan aku windu dgn ank2 buah aku..waaaaaaaaaaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: