Archive

Archive for June, 2009

puaSeR teNet

30/06/2009 5 comments

yehaaaa aku dtg lagi tuk memenuhkan blog aku hakhak
hemm puasa internet~~(tiru gaya doraemon)

adoii laaa
adakah aku akan kuat tuk berhadapan dgn semua ini??
aku rase mcm nak gile..
arghhhh tuLun!!!
MyEm0.Com

huwaa 5hb nih aku akn bertolak ke pontiann
ye lahh kan aku dah ckp b4 this..
aku akan turun prkatikal ngajo kat pontian…

n start dr itu
aku dah tak layan tenet…
waaaa camne nihh
leh gilo den tauu

aku de gak cuber2 mintak broadbang (bak kata umet aku berukband haha)
tp tak dpt ahaks…
tp rilex jekk
bg aku rugi gak aku pakai…
sbb umah da ada

tp~~~~~~~~~~~~~~
leh ke aku tahan tak de internett…
waaaaaaaa
tuLun2~~~~~~~~~~~~

tp nak tak nak aku terpkasa berdepan gak…
so selamat tinggal kawan2…
enth berapa lama aku tak layan tak tahu laa

tp satu je aku mintak dr kowang2 sumee
doakan aku dpt ngajo ngan cemerlangg yee
jasa mu dikenang~~
ahaks

Advertisements
Categories: Uncategorized

geRam aku huh!

29/06/2009 12 comments
huwaargggggghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geram laaa…aku dah puas pusing2 ganu nih…nak shopping beg baru tp susahnyeee laaa nak cari kedai yg betul jual beg yg wat hati aku berkenan..asik desgn lame jekk…ishh geram tol…nak cari kasut yg cantek2 pon susah…adoii laa sakit ati toL!!!!!!!!!!!!!
Categories: marah

aku suker~~~

28/06/2009 4 comments

aku suke duk umah
aku suke layan lagu2 hindustan
aku suke dgr lagu2 dangdut
aku suke nyanyi2 lagu lamer

aku suke gurau2
aku suke marah2
aku suke kaco org
aku suke usik ummi aku tgh marah
aku suke nyakat org
aku suke bergelak ketawa ngan my siblings

aku suke jejalan
aku suke tgk pantai
aku suke window shopping (walaupun aku tak de duit haha)
aku suke drive tak kira r motor or kete (sbb 2jenis tu je yg aku reti)

aku suke layan tenet
aku suke tgk benda yg sama kat tenet
aku suke ngadp benda2 elektronik
aku suke gogah2 something ygberkaitan ngan letrik

aku suke mkn
aku suke minum
aku suke milo
aku suke teh pans ummi aku wat
aku suke nasi goreng kampung

aku suke snap pic aku
aku suke snap candid pic

Categories: random onlyy

peSanaN aBoh~~

26/06/2009 4 comments

hemm kali ni aku nak berkongsi something..ye lahh sebgai aboh kepada 5org anak takkan puas bg nasihat…walaupun nasihat n kata2 tuh diberi dlm keadaan marah..tp bile dipikir2 balik ada baiknye..tul tak…so kat bwh nih antara2 nasihat yg aboh aku selalu bg kat anak2 die…

1- kalo nak marah sesorg tuh kite kena senyum dulu (kompom tak jadi nak marahh haha)

2- (zaman aku UPSR) “ha…cept2 la g amik result, g pagi…A banyok ag….” aku baru darjah 6 percaye laa kata2 die haha

3- “ha, kalo nok naik bus kena bawok kayu kamat (sejenis kuih di terengganu) kompom dok kena bayor” aku yg agak lambat phm mengiyekan…tp bile dah besor baru aa aku phm…hahah


haha sebenornye aku nak bgtahu tu je…aboh aku tuh jenis kuat wat lawok skit…tp dlm family je laa, kalo ngan org lain die biasa2 je…kwn2 aku selalu ckp aboh aku garang haha…aku gelak je dgr..sbb aku kenal laa aboh aku tuh orgnye gane kan…hehe
Categories: family

PeraDuaN TeKa uMur!!

NI ADALAH “STICKY MODE”
UNTUK NORMAL ENTRY, PLS. SCROLL KE BAWAH.
TQ

10-Q tu AZURA777

ni lee tuan punye contest!!! hehe jom join saje suak suki eheks..dlm2 aku promote skit laa anak2 die yg comel2 nih…..

di bwh ni syarat2 yg perlu dipatuhi ok hehe just polowww dehh

Tempoh Peraduan : 6hb Jun 2009 hingga 26hb Jun 2009
Tarikh tutup : 26hb Jun 2009 @ 6 petang
Keputusan : 28hb Jun 2009
Juri : En. Suami (heheheh, tq sbb sponser hadiah)

tuk keterangan yg lebih lanjut klik kat name AZURA777

Categories: happy owezz, peraduan

yay~~dpt adiaH~~

26/06/2009 4 comments

morning guys~~~~

bgn pg2 dgr sore ummi aku hehe
ummi baru balik dr kursus kat kL

haa ni laa liptip n minyak wangi ummi aku bg…Japanese Cherry Blossom

dpt myk wangi n liptip dr body shop
dah lama aku nak pakai
phm2 laa kat ganu mana ada body shop..
kalo ada pon kat kemaman
aku duk kay tee
uihh 3jam gok nok ke sampai
so umm n aboh aku kuburkan je hasrat nak pakai yg body shop nih..

so kebetulan ummi aku g kL..
wahh shopping sakan die..
haha
n aku pon dpt sekali..
katanya sempena aku nak masuk LM nanti
yay~~~

Categories: aDiahh, family, koLeksi

laYan inDusTan!!

23/06/2009 3 comments

sebolom aku masok story layan industan..

aku nak ty korg..
best tak lagu aku letak dlm blog aku nih??
haha

sebenornye aku tak suke pon letak lagu nihh
tp memandangkan hati kau tak keruan sgt
so kenalah rintihan hati aku dgn lirik lagu nih
so layan eh

n semlm masa aku kuor g mydin
aku n adik nur beli cd hindustan
wahaha dah lama weii tak layan
tetibe mcm nak beli lakk
padahal duit tak de tuhh
sabo je lahh

tajuk yg aku beli kali nih OM SHANTI OM
hemm best citer die..
shah rukh khan yg berlakon
lain dr yg lain r..

tp org belah2 sana kan percaya kehidupan selepas mati
n siap leh hidpu semulaa
memang dlm islam pon percy tp dgn kaedah yg lain kan…
korg leh phm kot..

kalo free2 tgk laa
bg aku best n kelakor citer die..
Categories: Uncategorized