Home > random onlyy > aku suker~~~

aku suker~~~

aku suke duk umah
aku suke layan lagu2 hindustan
aku suke dgr lagu2 dangdut
aku suke nyanyi2 lagu lamer

aku suke gurau2
aku suke marah2
aku suke kaco org
aku suke usik ummi aku tgh marah
aku suke nyakat org
aku suke bergelak ketawa ngan my siblings

aku suke jejalan
aku suke tgk pantai
aku suke window shopping (walaupun aku tak de duit haha)
aku suke drive tak kira r motor or kete (sbb 2jenis tu je yg aku reti)

aku suke layan tenet
aku suke tgk benda yg sama kat tenet
aku suke ngadp benda2 elektronik
aku suke gogah2 something ygberkaitan ngan letrik

aku suke mkn
aku suke minum
aku suke milo
aku suke teh pans ummi aku wat
aku suke nasi goreng kampung

aku suke snap pic aku
aku suke snap candid pic

Advertisements
Categories: random onlyy
  1. 29/06/2009 at 12:25 am

    banyak nya ko suka ya… kalau orang ngorat ko. ko suka juga ke? hu..hu

  2. 29/06/2009 at 12:50 am

    fuyyoo….semua tu ad persamaan ngan saya cuma satu jer x same…saya x suke nasi goreng kg.

  3. 29/06/2009 at 7:03 pm

    banyak nyer yg ko sukako suka aku? muahaha

  4. 04/07/2009 at 11:34 pm

    banyaknya benda yang ha suka..tapi nama ura tak de pun. tak suka ura ke?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: