Archive

Archive for January, 2009

tuNaikan hajaT

31/01/2009 7 comments

aii atas permintaan kawan baik aku ura..aku nak publish pic buah hati aku yg ngah senyum hahaha..sbb cam ura ckp kata aku

“ha..a.arol dok senyumm..kerut sokmo kening”

“hakhak..a.arol muker tekejut ura weiii, ada sekeping pic dier ngah senyumm…nanti ha publish..ura jgn tergoda yee wakakka”

“ura hanya tergoda ngan wan je hahhaha”

tu lah sms yg aku msj ngan mek gha tuh hehe..heppy n sporting jerk aku ngan dier…so aku nak publish only 1 pic buah hati aku ngah senyummm waaaaaaaaa….


ura: haaa ni lah satu2 nyer pic yg abg arol senyum..ala weii tu pon sikit jerk..yg lain sume muke kejut tgk kamera wakakak…

p/s: sory yangg…lain kali senyumm2 skit ehh amik gambo hahah…love u syggg

Categories: Uncategorized

=( aku tetap bersyukur…

31/01/2009 9 comments

sedey plakk rasa…korg penah tak kesuntukan duit…hermm bg aku tu perkara biasa… skurgnya aku masih bersyukur sbb mak ayah aku masih bg duit…kira parents aku nih sederhana lahh..boleh sgt nak tanggung aku…

hermm geram gak kat diri sendiri..ye lah aku kat UTM wat gak loan PTPTN tu tp aku dapt separuh je..sbb gaju mak ayah aku huwaaa…means aku tak der duit sendiri gak lahh…yuran betul2 cukup loan..nak belanja harian pon memang ayah aku bg duit…tp syok laaa…sbb aku tgk kwn2 laon dlm bank byk je duit..aku lakk kena berjimat2…huhu tp aku tetap bersyukur…ye lahh…

ngan situasi gini aku tak berbalanja lebey2…kalo tak hbs g2 je duit…tp bile bank dah kosong segan gak nak mintak weiii…ye lahh apa2 pon sian gak kat ayah aku tuh…entah la…aku dah berjimat2 dahh tp duit sekrg mcm air…waaa sedey aku….tp aku tetap bersyukur…

Categories: Uncategorized

~~KHAS TUK ABG SYG~~

30/01/2009 11 comments

CINTA INI

Betapa engkau menyintai
Agungkan aku bagai seorg putri
Selalu kau puja diriku ini
Melayang aku tak memijak bumi

Namun terkadang ku rasakan
Apakah sikapmu tak berlebihan
Aku wanita tak sempurna
Bukan sekilaunya batu permata

Marilah bersama jalani
Cinta kita apa adanya
Saling mengerti dan sudi menerima
Kita manusia biasa

Marilah menjaga kesucian
Cinta rahmat yang kuasa
Saling berpadu hati untuk berdua
Dalam dakapan mesra


Nikmati suka berbaki duka
Seiring denganmu aku bahagia
Genggam jemari dan berjanji
Setia selamanya sampai akhir nanti


p/s: lirik lagu dr album ct terbaru hehe


glitter-graphics.com

Categories: lagu cinta hati

tiG TAG tuG!!!

30/01/2009 5 comments

waaa tag tuk kawan2 sumerr!!!!!!!!!! sila amik yee tampal kat blog memasing nge~~~
Categories: Uncategorized

waa weee jaLan2 LaGikkk~~~

29/01/2009 2 comments

hekhek…aku barubalik jalan2….arini buah hati aku belanjer…alahh mkn KFC je…katanya sbb aku nak balik UTM dahh huwaaa…lame ag ler nak jumper pas nihh aduss…tak perlah…jauh itu mengajar erti rinduu ceewaaaaahhhh..

nak tgk antara2 pic2 aku yg ngah bahagia hekhekhek…

Categories: happy owezz

++ aKu dan Dia ++

28/01/2009 7 comments

entry aku kali nih sj nak tunjuk pic aku n dia..dier tu sapa ek?? ala aku n buah hati aku azruL ler sapa agi…jalan2 ngan dier kat TTi hehe..

Categories: Uncategorized

taG froM cik KmaR~~~

26/01/2009 2 comments

waduhh222…bukak blog ptg2 gini tak pasai2 kena tag ag…ok cik kMar yg comeyyy..eden toraii jowab sobaik mungkin..(org nogoghi jgn mareee) hahhaah

10 FACTS/HOBBIES ABOUT ME

1-kulit ku ala2 coklat gelap skit (tak ngaku itam harharhar)
2-tak leh hidup tanpa tenet (leh mati siott)
3-suke gogah2 dlm apa jua keadaan tp tgk keadaan gak lerr
4-bangger jd rakyat ganu ahakss
5-ada 4org anak sedara yg kiut miut ; adam, amir, irham, amilin
6-im owezzz miss my lover….
7-bakal ustazahh but sentisa mendapat gelaran USTAZAH ROCK (sempoi je aku nih)
8-aku baik ngan sepupu aku ROSY…
9-happy go lucky sokmo
10-suke budak2 sgt2…

yeee yeee…its done cik Kmar…heheh

Categories: tag