Home > aDiahh, my stoRy > rePlaCe mY henSeT

rePlaCe mY henSeT

aii guyss..heheh as u oL tahu…aku kat kg nihh heheh sj nak wat kawan2 aku jeles hakhak…ni aku nak story sbelum aku gune henset nokia 6300..hermm korg tahu ke jenis camne?? ada yg tahu ada yg tak tahu kan..so aku nak letak pic nih hehe..

haa ni lah model henst aku yg sebelum nih…

ni lahh henset yg aku gune selama lebih setahun gak…waa lama lah tu bg aku hakhak sbb aku ni jenis suke tukar2 henset hakhak..sengaL jerkk..wat cam murah jerkk henset tu sabor je lah…pe2 pon henset nih byk kenangan tuk aku tau…heheh kenangan pe??? maner leh bg tahuu RAHSIA hukhuk.

so sekrg nih aku dah replace henset lain…tahu napa?? sbb henset aku dah hancur lebur waaaa keganasan melanda kang hekhek…aku wat permission ngan ummi aku..waa ummi nak beli henset lain…tp aritu die kol semula katanya aboh nak bg henset die waaaaa bersorak aku sbb aku memang minat giler henset die hekhek..bukan le canggih sgt…tp aku minat hehe..nak tahu ke henset pe?? hehe model henset ayah aku nokia 6500 hehe..ni pic die..

haaa ni laa henset aku pakai sekrg hekhek…idok le canggihh mcm ada 3G biasa jekk tp aku suke..ala kalo pakao 3G pon bg aku tak de faedah sbb wat hbs duit 1 hal, nak borak ngan sapa pon 1 hal huhu…ni aku pankai yg cam ni dah cukup bersyukur hekhek

so ini lahh aku heppy sgt kehkeh..mcm tak cy dpt henset baru huahuahua…
Advertisements
Categories: aDiahh, my stoRy
  1. 14/03/2009 at 10:26 am

    aq juga punya yg seperti itu..bagus…s

  2. 14/03/2009 at 10:46 am

    agak best la dpt nset tu..aku nie pakai nokia 3110..dh cm nk jahanam..nk tuka..tp duit xturun dr langit..nk mintak kat pkwe pn die br tuka nset n98..cm hampeh jer coz x tuka kn tuk aku..siap la nset dia nti aku rembat…hahahhahah

  3. 14/03/2009 at 3:52 pm

    Handphone ayah kau lagi canggih dari Iron Man punya. Haha.

  4. 14/03/2009 at 5:52 pm

    idham: waa yee ke?? thts mean henset kita sama lah ye hehe..wani: hehe aku setuju nn sokong kp 200% muhahah..apa gune ada pakwe tak nak tolong ek tp aku punyer pakwe tak sampai hati sbb die sendiri tak keje2 ag kuikuiiron man: adehh pe2 pon kita kena bersyukur ngan apa yg ada ironman hehe

  5. 14/03/2009 at 7:16 pm

    brapa ek rege hs baru tuh..??

  6. 14/03/2009 at 7:36 pm

    wana: herge tuhh masa ayah aku belu dlm rm1200 gak laa..tak tahu r sekrg dah jatuh harga kot..tp dgr2 khabar tak jatuh harga..emmm tu je lakot..tp sy memang tak amik kesah sgt harga2 henset nih hehe..tak sempat huhu

  7. 15/03/2009 at 9:13 am

    wanie : hehe.. nk tggu pakwe tlg? baik tak yahla.. org laki zaman skrg bukan ley harap pun.. hahaha.. tp adelaa yg ley harap.. hahaha : tahniah laa.. dpt hp baru. ura hrp hp ni tak kan jahannam ag ye.. jg laa molek2. hp ha asik jahannam je.. haha. ganazzzz tahap gaban laa ha ni.. muahahahaha..

  8. 15/03/2009 at 9:50 am

    ura: biasa r ganazzz2 hakhak..dah kena warning suh jg leklokk hekhek..syg weii dah lee henst aboh kang kena pelangkong tak jg elok2 wakaka

  9. 15/03/2009 at 3:04 pm

    waaa, same cam hset abg..hehe

  10. 15/03/2009 at 6:39 pm

    sam cam henset abg ke??? waaa suke ati jekk..tp besar sama kot hehe

  11. 15/03/2009 at 8:37 pm

    Wah…hebat!

  12. 16/03/2009 at 9:31 am

    ape yg hebat? waaaa hehe

  13. 16/03/2009 at 4:23 pm

    uwaaaaasy juga penah guna itutapi dah rosakcedey r bila tgk.uwaaa …. :(nyway, carpet tuka g.y tu da kotoq.kikiki 😛

  14. 16/03/2009 at 4:24 pm

    hehehetuka lagi.enset itu sy ada gak!tp da rusak 😦

  15. 17/03/2009 at 2:57 pm

    jagalah hp kita kerana ia selalu jga kita..walo leh ditukar ganti tp memories remain

  16. 17/03/2009 at 3:09 pm

    syariniey: hehe setiap kali bukak page sy kena pegang tisu r..kang asik tekenag2 jekk henset tuh hehe

  17. 18/03/2009 at 3:01 pm

    shi: aku setuju…setiap apa yg ada tu lah kenangan..memang henset tuh penuh ngan kenangan huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: