Home > Uncategorized > dapat RM0.30 from nuff

dapat RM0.30 from nuff

dengan ini dimumkan….aku dapt duet!! hahah ciput je tp bermakne!! kakaka sengaL..dpt 30sen pon nak heboh…aku bukan pe..asalnye aku dah buang dah iklan nuff nih sbb jadi lambat kalo nak loading…tp enth mcm mane hati aku tergrk nak bukak nuff wolopon aku dah tak letk iklan…sekali tgk bahagian earning aku tgk telur ayam dah pecahh muhahah

aku pelik sbb aku de dpt comment katenye lambt laa nak dpt duit tu..so aku bajet ala mals laa nak layan eh…tp tak sampai seminggu…ade hasill so aku dgn semngt memasukkan kembali iklan nuff muhahah *nampak sgt mata duitan* mihahha….

sebagai bukti..aku print skrin laaa…
alamak mcm kecik la pakk…adeyy….
tak pe yg penting nampak 30sen hahhaha

*sengaL*

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/04/2010 at 5:54 pm

    ak dh dpt 50 sen..hehehhe

  2. 19/04/2010 at 8:59 pm

    wani:wahh ye ke?? ok ok…aku akan terus berusaha muhahaha

  3. 19/04/2010 at 10:29 pm

    tahniah….mengutip hasil

  4. 20/04/2010 at 11:02 am

    Seminggu dah dapat tige posen..okeyh laa…den nie haa..dobulan baru nak pocah telor tue..muahahahha

  5. 20/04/2010 at 11:27 am

    wah wah..tahniah..

  6. 20/04/2010 at 12:47 pm

    mia -ina:heheh tq~~

  7. 20/04/2010 at 12:47 pm

    aujinz:tu laa asalnye aku dgr2 g2..tak sangke gak aku cept..hehe

  8. 20/04/2010 at 12:48 pm

    kasih suci:wahhhh heheh selamt berjaya tuk awak jgee hhee

  9. 20/04/2010 at 4:39 pm

    abgbent:waaa thanks for coming hehe..jemput2…tu r..sy bior je…ada rezeke ade laa hehe

  10. 20/04/2010 at 4:55 pm

    sy dh 2x boleh cash out. tp yg kali ke-2 x cash out pun lg. nak tggu ribu2 ckit. hahaha

  11. 20/04/2010 at 5:24 pm

    lemonade:huhu awak dah lama kot..sy baru je huhu

  12. 21/04/2010 at 2:26 pm

    wah, nuffy gerak!tahniah! 🙂

  13. 21/04/2010 at 2:44 pm

    balqis:alaaa ciput je..sj bikin gempak hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: