Home > my stoRy > alhamdulillahh =)

alhamdulillahh =)

pertama2nya alhamdulillahhh syukur sgt kepada Ilahi..kerana setelh dua hari aku bertungkus lumus untuk mencari tajuk yg sesuai dgn kehendak aku…alhamdulillahhh syur sgt2….dan aku terlalu suke dgn tajuk yg aku nak….alhamdulillahh…

sekrg aku dah leh bernafs dgn lega sbb takpenat dah otak nak pikir tajuk..sbb masa taklimat aritu, penyelaras PSM de ckp..saat paling genting adalah saat pemilihan tajuk..so far aku dipermudahkan olehNYA…

dan sekali lagi aku leh berbahagia sbb lec atau penyelia yg bakal menyelia aku memng pakar di bidang nye…alhamdulillahh…aku suke sgt sbb lec tu sporting hbs…n aku bersama 2 lagi rakan aku pon di bwh penyelia yg sama…cume aku je laa lain skit sbb aku pilih nak bina laman web…so far memang aku suke…

hehe ok lahh tu je lahh leh aku story…sekrg aku dah leh mula menggerakkan kerja2 yg ada..cuti nih pulun..skrg nih pon aku dah mula wat hehe…

p/s: doakan aku ye kawan2…

Advertisements
Categories: my stoRy
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: