Home > Uncategorized > Video: Disko Arab Ditelan Bumi

Video: Disko Arab Ditelan Bumi

Salam..
Tiada apa yang hendak aku katakan, saksikan video ini dan jadikan pengajran. Mungkin ada sesetengah rakan-rakan pernah lihat video ini. Tapi tidak mengapa. Sekadar untuk tatapan disamping mengambil pengajaran.
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/08/2010 at 11:48 pm

    Assalaamu'alaikum.Gerun saya tengok video tu. Apabila sedang seronok dengan hiburan berlebihan kita tak akan tahu bila azab Allah turun. Bila2 masa jer boleh berlaku. SubhanAllah, subhanAllah, subhanAllah! :,(

  2. Mas
    02/08/2010 at 12:00 am

    oh, ni… dah pernah tengok kat facebook dah… nice info… untuk peringatan bersama… =)

  3. 02/08/2010 at 12:02 am

    salam farha…tergamam akak tgk tau…thanks share dgn akak…

  4. 02/08/2010 at 12:36 am

    ish takotnye tengok..bila ni berlaku?

  5. 02/08/2010 at 10:59 am

    allahuakbar….kalau tuhan x berkenan…Dia boleh buat apa saja yg di mahu…

  6. 02/08/2010 at 11:05 am

    hmm insaf gak tengok..yupp balasan Tuhan nak bagi kepada sesiapa yang mengingkari Nya tak kira masa…anyway thanks sharing here…

  7. 02/08/2010 at 11:17 am

    Ade org kate Yahudi, ade gk kate Arab, so tak tau yg mane satu..huhu

  8. 02/08/2010 at 12:54 pm

    yang dayat tahu ni orang yahudi..masa ni diorang tengah sambut majlis perkahwinan kot..kalau tak silap la

  9. 02/08/2010 at 1:10 pm

    peduli hape la yahudi ke arab.. maksudnya di sini… ajal tidak dapat diduga… seram and takut aku tengok video ni…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: