Home > Uncategorized > Muka Ku Masuk Majalah!!! Bangger 10sen~~

Muka Ku Masuk Majalah!!! Bangger 10sen~~

Salam kawan-kawan!!! Semoga semuanya sihat-sihat hendaknya aminn~~~
Wahh petang yang aku rasa sangat penat hari ini. Serius. Namun petang ini juga segala yang aku harapkan selesai. Sticker kenderaan dan pembayaran elektrik serta parking berbumbung telah selamat didaftarkan di pejabat kolej. Then pertukaran tajuk juga telah selamat di hantar ke pejabat fakulti. Alhamdulillah.
Masa aku pergi ke pejabat fakulti, sementara tunggu ada student bertanya itu ini di kaunter, mata aku melilau-lilau di kaunter majalah yang berhampiran. Tiba-tiba aku terpandang tajuk majalah tersebut “Majlis Sambutan Wada’ 2010” serta tangkas mata aku melihat gambar yang diletak di muka hadapan!!

Cari laa aku di mana (walaupun kecil sahaja aku tapi dapat jugak merasa masuk majalah kehkeh)

Ya! Tidak salah lagi! Wajah-wajah yang dikenali! Dan akhirnya terpandang wajah sendiri!! Oh tidak!! Lantas aku tersenyum dan hampir menjerit!! Hahahahhaha!! Sangat happy!!
Ye lahh, first time masuk majalah kan?? Majalah fakulti pon jadilah hakhak..bukan senang wooo~~ Dan dengan lajunya aku ambil 3 set untuk diberikan kepada sahabat baik aku serta koleksi aku sendiri hehe..
Yee itu sahaja perkongsian hari ini. Daaa.. Feel so tired!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/07/2010 at 3:33 pm

    teringat zaman masuk mag skolah dulu2.. hihiih

  2. 21/07/2010 at 3:39 pm

    nak teka pun susah..gambar kecik sgt..hehe

  3. 21/07/2010 at 3:47 pm

    bestnye dpt masuk majalah.. hehe

  4. 21/07/2010 at 3:53 pm

    zaman2 sekolah menengah dulu adalah masuk majalah sekolah 😉

  5. 21/07/2010 at 3:55 pm

    miss izzah:hehe pernah gak masuk..ni forst time hekhek

  6. 21/07/2010 at 3:55 pm

    mr. Z:haha best la jugakk tp majalah tak glemor ponn

  7. 21/07/2010 at 3:55 pm

    anarm:hehehe

  8. 21/07/2010 at 4:18 pm

    wow.. glamournya cikgu..

  9. 21/07/2010 at 4:33 pm

    jangan lupa frame kan tau…buat kenangan dan tatapan anak cucu.. 🙂

  10. 21/07/2010 at 5:08 pm

    salam..yeahhhh..menang moto!!oppps salaah ke..?ok lah tu masuk majallahglamor you..la la la

  11. 21/07/2010 at 5:38 pm

    wah wah..dapat masuk mag.tahniah.d:ENTRY BARU ; shisha Vs Rokok.

  12. 21/07/2010 at 7:17 pm

    wahh pemes nampak..hehe

  13. 21/07/2010 at 11:21 pm

    cikgu takde fb ke

  14. 22/07/2010 at 1:04 am

    hehehe klo nk teka ni kne pki microscop ni hik3…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: