Home > Uncategorized > Mulai Sibuk Sebagai Seorang Pelajar

Mulai Sibuk Sebagai Seorang Pelajar

Haha..sempat melantak n serang burger baru kat mcD..lupo den nama apa hekhek
Salam kawan-kawan semua!! Pertamanya nak ucap jutaan terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah ke blog aku nih. Rasanya aku dah jarang jalan-jalan and ronda-ronda kat blog kawan-kawan. Bukan tidak mahu tapi akibat kekangan masa yang ada.
Apabila tiba 12 Julai 2010, maka rasmilah pembukaan untuk semester baru dan aku dengan rasminya mula bizi dengan kelas, assignment, presentation, prepairatuon and so on. Apa yang penting, sebagai pelajar tahun kahir, aku dikehendaki menyiapkan PSM 1 untuk sem ini dan PSM 2 untuk sem depan. Jadi, aku perlu tumpukan perhatian sepenuhnya terhadap apa yang aku hadapi sekarang.
Sebab itu aku dah jarang blogwalking. Maaf sesangat. Terasa rindu dan terkilan juga. Yelah effect juga traffic aku. Hemm tapi tak apa. Sekiranya ada kelapangan aku jalan-jalan ye.. Hope korang tak lupakan blog cikgu nih hehe..
Ehmm nak cakap apa lagi ya… Ok lah setakat ini dahulu… Doakan aku success~~
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. Q
    19/07/2010 at 6:42 pm

    selamat belajar

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: