Home > Uncategorized > Buff Ke 5!! Yeay!

Buff Ke 5!! Yeay!

Hahaha sekali aku post 2 entry..hambik kau…qada’ tak bw and tak post entry hekhek…
Walaupun jarang dah aku BW nih..alhamdulillahh nuff masih bg Buff kat aku..dan ini buff yang ke5..yeay!! seronok jugak…

>> Sila klik untuk tumbesaran <<

Agak jakon juga la kan..?? baru dpt 5 buff dah kecohh, ahaks sj nak kecoh…sekadar untuk berkongsi kegembiraan..ngee~~
Dan earning aku untuk minggu nih naik RM3 je wakaka syukur sudah…lambat gak ye nak tunggu cash out pertama…hemm dah laa aku sekrg agak bz nak tumpu perhatian kat blog…tak pe lahh ada rezeki ada la kan…redha je lah..
Aku selalu berpegangan ngan statement ni:

“Pentingkalah yang penting kerana yang penting itu lebih penting dari yang penting”

Hahahah paham kan?? Memang traffic sangat penting dlm dunia blogging dan kena berusaha keras..namun aku rase menumpukan perhatian terhadap kerja2 aku sebagai pelajar lagi penting…jadi~~ (lu pikir lah sendiri) hehe
Apa2 pon aku tetap berblogging hehe..dah minat aku kat sini ada juga kan…hehe 
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/07/2010 at 8:07 pm

    taniah cikgu..law bleh kekalkan traffic tu..mesti bleh dapat banyak BE earning…taniah taniah

  2. 19/07/2010 at 8:14 pm

    wahhh..best nye ckgu..bg la tips skit ckgu.."tunjuk ajarku sifu " ^__^

  3. 19/07/2010 at 8:16 pm
  4. 19/07/2010 at 8:51 pm

    cayalah!keep it up cekgu ūüėÄ

  5. 19/07/2010 at 9:52 pm

    wow, 5 tu..tahniah cikgu farha..me, habuk pn tarak lagi.. huhuhuhu.. :((

  6. 20/07/2010 at 12:05 am

    wah byknye earning.. saya baru 6..

  7. 20/07/2010 at 12:38 am

    perghhhhh! dahsyat!

  8. 20/07/2010 at 10:40 am

    wahh..leh blanja kepsi lepas ni..

  9. 20/07/2010 at 5:23 pm

    alhamdulillah~baru dapat click!hehe

  10. PAP
    20/07/2010 at 5:40 pm

    cikgu kayo..makcik kayo…aiyoh cikgu..aiyoh makcik..hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: