Home > Uncategorized > Me & JJB ^_^

Me & JJB ^_^

Assalamualaikum semuaa!! Salam sejahtera kepada yang non-Muslim. Thans for coming!!
Hari ini hari ketiga aku berada di semester ini. Wahh masih freshh gituu~~ Tapi agak malas ke kelas muhahah.. Lawan perasaan demi kejayaan masa depan!! Yeaaahhhh~~
Aku bergerak dengan bebas dengan motor kesayangan aku hehe. Walaupun aku berbaju kurung tetapi aku merempit dengan jayanya. Wawawa..syok habis laaa. Kadnag gie kelas tak pakai topi pun ahaks. Syhhhhh jangan report eeaaa~~ hahahha.
Emm motor aku ada kawan tau. Satu plate dari selangor dan satu lagi dari kedah. Aku orang terengganu tapi plate johor. Haha sebab masa aku beli motor nih, my parents still menetap di johor. Untuk memudahkan urusan beli kat sini je la. Kan?? rasanya korang pon mesti fikir gitu.
Nak tengok tak kawan-kawan motor aku nih? Hek hek..jom layanzzz~~

JJB bersama KCA hakhak

BJY sahabat karib JJB; berkawan sejak tahun 2 (sebabnya BJY tahun dua baru masuk U haha)

Yeahhh.. Siapa-siapa yang mendapat title dak UTM..kalau nampak motor-motor nih kami laa~~hahahah.
Ok pergi dulu hakhak vrrommmmm~~~~
p/s: Bukti yang nyata kami berbaju kurung kehkeh
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 14/07/2010 at 1:43 pm

    heeebahaye ni cekgu reveal JJB dgn nama penuh beliaunnt ada yg aim taubtw, JJB biru..ai loike!

  2. 14/07/2010 at 1:45 pm

    wah..minah remoit upeneyr cikgu ni yer.hahaah *kidding

  3. 14/07/2010 at 1:50 pm

    erks.cikgu ni study ukm eh?.bukan maktab?.d:ENTRY BARU ; Teringin Bela Hamster Tapi….

  4. AiZ
    14/07/2010 at 1:53 pm
  5. 14/07/2010 at 2:02 pm

    annnadzirah:ehh UTM laa…hehe

  6. 14/07/2010 at 2:02 pm

    kei-yu:hehe insya-allah tak..dont worry..

  7. 14/07/2010 at 2:02 pm

    miss ieda:hehe dont worry..memang dak2 kelas panggil minah rempit pon haha

  8. 14/07/2010 at 2:03 pm

    aiz:heheh tu laa aiz…seronok gak jalan sama2 hahah

  9. AiZ
  10. 14/07/2010 at 2:57 pm

    salam..pinjam moto boleh?he he..dah lama tak bawak moto nidalam 10 tahun..mahu fobia..kena lak kat KL ni kereta banyaklaju belaka..takuttt..

  11. 14/07/2010 at 3:42 pm

    baik2 merempit!

  12. 14/07/2010 at 4:24 pm

    wah.. merempit laa kali ni yer.. =)

  13. 14/07/2010 at 5:14 pm

    baek2 nek moto makcik oi 😀

  14. 15/07/2010 at 3:33 am

    jgn rempit2 kak .bahaye .hehe . 🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: