Home > Uncategorized > Celcom Blue Bear!! I Got It!!! Oyeee!!

Celcom Blue Bear!! I Got It!!! Oyeee!!

Oyeee!! Very the happy maaa~~ Tetiba rasa nak menyanyi Waka Waka Eh Eh!! Ahak… Wooo apakah yang dihappykan sangat itu?? See my title laaa…Weee weeetttt~~~
Waaa dengan bangga nya ku umumkan aku dah dapat tebus my celcom blue bear!! Yessss!! Cume aku nak yang Spain tapi dah habis.. Alahh tak kesah la.. Bersusah payah aku topup RM30 dan menunggu voucher no from Celcom. Dan hari ini!! Yesss!!
Apa?? Tak caya? Harharhar jeles lah tuh ahaks.. Ok buktinya korang tgk gambar ini taadaaaa!!!

Hahaha tapi sayangnya aku amik yang Itali laa… Ada dua choice je.. England dan Itali. Aku tak minat England so dengan patah hati aku amik Itali~~ Waka waka eh eh!! Ahaks..
Ok lahh tu je… daa~~
p/s: Hari ini dapat lagi Buff yang kedua!! Thax Mr. Nuff~~~
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 09/07/2010 at 7:55 pm

    salam..wah!! besnya…nak pinjam kejap boleh? Hehehe….ha,tahniah dapat BUff…hehe…

  2. 09/07/2010 at 8:21 pm

    waaa .sonok la tuh .

  3. 09/07/2010 at 8:40 pm

    amir izzat:hahah tak leh..nak topup sendi ngeeeemekasih….

  4. 09/07/2010 at 8:40 pm

    xazryx:hehe musti rr….free tuu ahaks

  5. 09/07/2010 at 9:05 pm

    cemana nak dptkn bluebear tuh..aku nak spain!!

  6. 09/07/2010 at 9:11 pm

    whhohoho..jeles ni cikgu~~

  7. 09/07/2010 at 9:24 pm

    bestnye… comel lak tu

  8. 09/07/2010 at 9:36 pm

    nak gak…

  9. 09/07/2010 at 10:18 pm

    lorr….dia offer Italy ngn England aje ke?Dah la dua2 tu loser~heheheheLatest post:Bahan mentah utk rujukan

  10. 09/07/2010 at 10:40 pm

    BLEUEEEE LAAAA… HEHEHE

  11. 10/07/2010 at 3:46 am

    nape aku tak dapat??/ erm..

  12. 10/07/2010 at 11:55 am

    jeles nyerr rasa…

  13. Eyl
    10/07/2010 at 10:34 pm

    kita dpt beargentina ari tu tp dh kalah nk wat cmane.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: