Home > Uncategorized > Hari Yang Kelam Kelibut!!

Hari Yang Kelam Kelibut!!

I will be missing my dearest yang dua org nih!! hehe
Morning my dearest!!!!
Sorry to say. Hari ini memang tak dapat nak updat cerita-cerita best sebab terlalu kelam kelibut. Ni pun celah kejap untuk pengetauan kawan-kawan semua. Ketika ini aku sedang menyiapkan retyping Doa Taubat dan Said Istghfar untuk pembacaan mak kepada kawan ummi aku. Takper lah wat amal jariah sikit kan. Sekurangnye atas pertolongan retyping nih memudahkan pembacaan beliau =).
Dan untuk pengetahuan kawan malam nih pada jam 830 malam aku akan berangkat pulang ke Skudai dengan menaiki bas Trans je hehe… Doakan perjalanan aku selamat sampai ek destinasi.Bila hal kat sana dah settle, for sure aku akan update new entry n terukan blogwalking berserta kelik mengelik hehe.
Uwaaa~~barang tak kemas lagi weiii..semput2…ok my syg semua… See you soon!!
p/s: Pagi2 bukak nuff aku check dah dpt buff yg pertama!! Alhamdulillahh…berkat kesabaran aku selama ini!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 08/07/2010 at 9:48 am

    semoga selamat sampai ke destinasi..heee~~hurmm.da lame tak balik utm skudai..rindu la pulaks..

  2. 08/07/2010 at 10:07 am

    ***bertudung pink..la la la

  3. 08/07/2010 at 10:07 am

    salam..moga perjalanan mu selamatke skudai johor..kawan baju pink tusampaikan salam perkenalan dari kubuatnya yang manis..

  4. 08/07/2010 at 10:10 am

    belle:tq~~ehh bekas dak utm eh hehe

  5. 08/07/2010 at 10:11 am

    zulkbo:wooo dah dipunyai hahah dieorg tuh baka adik2 ipar sy hehe

  6. 08/07/2010 at 5:30 pm

    semoga slmt smp di skudai ye .hehe .

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: