Home > Uncategorized > My nuff lalala~~

My nuff lalala~~

Yeahh…entry kedua hehe…semalam aku tak menulis apa-apa cerita dek kerana ketandusan idea dan nak blogwalking pon macam malas. Lagipun semalam mod kau tidak menentu dan pening-pening. Mata ni berpinor je ngadap lappy. Sebab tu otak agak blur hehe..
Jadi pagi-pagi tadi aku bukak dan check my nuff. Lantas aku tersenyum. Alhamdulillahh nuff aku semakin meningkat. Cuma masih tiada buff yang diterima. Tak kisah laa. Ada rezeki ada la kan. Mana tahu ada sesuatuyang mengejutkan nanti hehe. Hope so.

Aku blurkan nilai yang aku dapat. Tidak laa sebanyak mana pun. Tapi alhamdulillahh menunjukkan peningkatan yang mendadak hehe. Thanks nuff!!

Walaupun seharian aku tak update apa-apa entry baru, namun taffic aku tidak la teruk sangat menrudum jatuh. Bahagia seketika ahaks. Terima kasih masih sudi bertandang.

Traffic untuk minggu ini. 2 hari kebelakangan menunjukkan penurunan. Aku yang tidak aktf kot sebab itu pengunjung tak datang. Apa-apa pun Alhamdulillah =)

Itulah sedikit cerita dari aku di sini. Hehe nanti aku update lagi ya.
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/07/2010 at 12:47 pm

    mantap traffic cekgu~tahniah 😉

  2. 05/07/2010 at 1:49 pm

    wah..mantap trafik tu..blog saya je dah menurun..skg dah bizi tanam AV..huhu..—————————–[Gambar]Cara-cara serangga buat rumah

  3. 05/07/2010 at 4:13 pm

    cikgu punye trapik dasat..aku punye gak..selo melo..huhuhu..huhuhu

  4. 05/07/2010 at 5:32 pm

    salam..tahniah..blog cikgumakin mantopp..

  5. 06/07/2010 at 7:48 am

    kei-yu:hehe mekasih tp de gak turun traffic tu

  6. 06/07/2010 at 7:49 am

    piston:hehe tak per nanti free mantapkan balik…sy harapkan cuti2 nih jee..nanti turun r tuh ahah

  7. 06/07/2010 at 7:49 am

    aujinz:kena rajin..harap time cuti je aujinzz

  8. 06/07/2010 at 7:49 am

    zulkbo:mekasih =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: