Home > Uncategorized > Rindu Si Cilik

Rindu Si Cilik

Rumah aku dah lama sunyi. Ya lah, masing-masing dah besar. Abang sulung dan kakak aku sudah berkahwin. Raya je la balik semua ataupun cuti-cuti panjang tapi tu pun kalau tak bizi.
Sekiranya dieorang nih balik maka riuh rendah laa rumah aku dengan anak-anak buah aku yang comel-comel belaka. Seriously, anak-anak buah aku memang comel hahah sebab ada gak budak-budak yang aku tengok biasa2 je. Ahaks tapi pandangan masing-masing la kan.
Aku ada 5 orang anak buah dan akan bertambah seorang lagi yang dijangka akan melihat dunia bulan 10 ni. Gembira sangat2… Jom tengok pic anak2 buah aku yang comel2 ini hehe…
Iman yang baru nak berjalan masih berlesen L ahaks
Adam dengan pisangnya
Irham bersama Nyang (Toki aku)
Amir (Cucu sulong Hj. Zakaria)
Amilin bersama Tok Mie
See… Comelkan anak2 buah aku… Rindu sangat2!! Semua tak reti duk diam (org ganu ckp buas) hahha… Tapi tak kesah laa.. Bukan selalu balik pon…
Cik Dee rindu kamu semuaa!!! Sayanggg sangat2!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 03/07/2010 at 9:10 pm

    salam,wah! comel2 blake..hehe.. adik saya pun baru je merangkak..bila dia nak berjalan.. hehehe..Wah..adik adam tue makan pisang ke tangan? hehe..:)

  2. 03/07/2010 at 9:24 pm

    rindu si cilik..bagaimana dengan yang besar ..:-)

  3. 03/07/2010 at 10:07 pm

    thn ni, mak dpt 3 girls anak buah!! Suker giler..tp mak ttp geram sama si debab mak sorang tu..

  4. 03/07/2010 at 10:38 pm

    wah..sukenye ngan budak kcik..nak sorg blh? hee..

  5. 03/07/2010 at 11:09 pm

    alahai comel…law wan kekadng seronok sgt ngn bebudak tp kekadg tak suke..hehehhe..

  6. 04/07/2010 at 1:50 am

    anak buah yer…cekgu bile nak ade anak?hohohohoho…

  7. 04/07/2010 at 3:24 am

    irham tu comell.hehhee

  8. 04/07/2010 at 2:06 pm

    cikgu bila plak nk ada anak sendiri??huhu..jom ke blog peanut..

  9. 04/07/2010 at 3:11 pm

    Bertuahnya dapat anak buah pada usia yang muda (dalam hati cakap, "bilalah Abang Nisa nak berkahwin and dapat anak")Moyang masih ada lagi ya? 🙂 Wah, umurnya berapa? Nampak muda.

  10. 04/07/2010 at 3:36 pm

    salam..comelnyaanak menakan andabesar nanti mestilagi hensem dan cantikhe he..

  11. 04/07/2010 at 9:48 pm

    comel la anak buah cikgu…

  12. 05/07/2010 at 2:11 am

    comel comel! kamu bila lgi cikgu? hehehe 😀

  13. 05/07/2010 at 11:13 am

    aah.. comel2 belaka… hehe…dgn budak2 ni kalo penat balik kje terus bleh ilang bile tgk diorg main.. hehe

  14. 06/07/2010 at 7:51 am

    amir izzat:hehe dia main2 je ngan pisang..adoii..

  15. 06/07/2010 at 7:52 am

    aril lanang:hehe ygb esar rindu gak..tp biasa2 je sbb bukan suami lagi pon hehe

  16. 06/07/2010 at 7:52 am

    lagenda:kalau ada anak sendiri mesti syg n germ kat anak sendiri kan?? hehe sy de anak buah jee

  17. 06/07/2010 at 7:53 am

    nadia:hahaha mintak ngan kakak n abg sy deh ahaks

  18. 06/07/2010 at 7:53 am

    wan hazel:hehe tu la..time2 die membuas yg amat rase nak terajang jee

  19. 06/07/2010 at 7:54 am

    botak:anak sendiri nanti tunggu thn depan rancang kehkeh

  20. 06/07/2010 at 7:54 am

    nur hidayah:a`ahh memang die paling comel n suare pon kelako..sy panggil ckp bhs jerman hahah

  21. 06/07/2010 at 7:54 am

    peanut:anak sendiri coming soon hakhak ok insya-allah st dtg yee

  22. 06/07/2010 at 7:55 am

    khairunnisa':moyang tu toki sy…heeh dah 70++ dah

  23. 06/07/2010 at 7:55 am

    zulkbo:uishh mesti..tgk laa cik dee dia hahaha

  24. 06/07/2010 at 7:56 am

    mawaddah:mekasih hehe kembang laa abg n kakak sy dgr hekhek

  25. 06/07/2010 at 7:56 am

    nur sua'dah:sy?? nanti2 sabo dehh ahaks

  26. 06/07/2010 at 7:56 am

    zaza:yup betul tu…sbb tu kalau die org sume balik suke sgt layan hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: