Home > Uncategorized > Excuse Me, Pakcik! Laju Sikit Boleh?

Excuse Me, Pakcik! Laju Sikit Boleh?

Apa perasaan kamu sekiranya sedang kamu syok-syok memandu kereta dengan kelajuan standard 80/90km/j tiba-tiba ada sebuah kereta di hadapan begitu perlahan. Sila lihat berapa??? Ya Tuhan!!! 30km/j!! Jadi?? Apa yang anda rasa??
Nak potong tak boleh. Maklum laa jalan kampung tapi jangan laa sampai 30km/j!! Aku tak leh terima!! Aku sungguh tidak bersabar dengan kelajuan macam siput!!

>> Gambar dicilok dari Mr. Google <<

Bila keadaan clear aku potong!! Tak peduli dah!! Ku intai, ohhh pakcik rupanya, kadang wanita peluk stereng, dalam hati baru belajar kereta kot. Tapi tolong laa 50km/j aku leh terima lagi!!
Excuse me Pakcik!! Sila laju skit ye.
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/07/2010 at 9:48 pm

    hahaha..ujian buat seorang gur..saba je..

  2. 01/07/2010 at 10:44 pm

    dulu sya pun camtu…marah bila ade keta jalan mcm siput kat depan…tp bila ayah sya krg sihat pglihatan dia kdg2 kurang jelas…dia bwk keta mmg sgt hati2 n slow…baru sya insaf..kalau la yg kena marah tu ayah sya tentu sya sedih…sbb sya tau dia x sgaja…skrg ni klu ade keta slow kat dpn sya pintas jer,xde la membebel mcm dulu…

  3. 01/07/2010 at 10:48 pm

    hahahaha…adui…len kali pakcik laju sikit ye nak,31 cukup?hahahahLatest post:Berapakah nilai cinta manusia?

  4. 02/07/2010 at 12:26 am

    bersabarlah. kate die pakcik kan. 🙂

  5. 02/07/2010 at 12:43 am

    salam..kesian ke pak cik tu..biasa la orang tua..mata tak berapa nampak..he he..

  6. 02/07/2010 at 8:51 am

    faizah:hehe ujian ek hehe

  7. 02/07/2010 at 8:52 am

    cik shinju:hehe tu la…kadang marah gak..tp bile potong tgk org tua..teru srasa bersalah..tp kalo dak pompuan bwk peluk stereng memang kena marah haha

  8. 02/07/2010 at 8:53 am

    nur su'aidah:yopp sabo jee

  9. 02/07/2010 at 8:53 am

    zulkbo:hehe tu laa tp kalo anak2 ada better si anak la yang bwk..bila dah tua2 nih tak sesuai dah drive

  10. 02/07/2010 at 9:16 am

    iqbal:hahah weii lagi slow daaa

  11. 02/07/2010 at 9:22 am

    Dia praktis nak jadi YB kot melawat kampung.. dan inilah yang di katkan berhati-hati tapi menyakitkan hati ! apa apa pon layanzzzz ajer

  12. 02/07/2010 at 9:56 am

    abd karim:haha YB sungguh!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: