Home > Uncategorized > Eeeeee Buruknya Blog Ini!!

Eeeeee Buruknya Blog Ini!!

Soalan pertama aku nak tanya: “Apa pendapat kawan-kawan bila pertama kali masuk blog aku??”
Hahaha sebelum aku membebel aku nak gelak puas-puas!!! Hahahah sapa yang cakap cantik tu memang la sebab aku rasa blog ni la paling buruk dan ni la pertama kali aku wat plain je blog aku! Adoiii!! Buruk2!! Tak suka!!
Wehhh!! Kalau tak suka tukar laa!! Aku bukan taknak tukar masalahnya hemmm entah laa. Kalau korang duduk di tempat aku sekarang korang tahu la kenapa aku dah malas nak tukar. Biar je lah merah gini hahahah sengal!
Adoi!! Benci lak aku tengok bila kosong gini hahha adoii penat aku gelak tengok blog sendiri hakhak.. Hemm tak kesah la, asalkan ia nya ringan tuk kawan2 loading!!
Ok daaa~~~
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 30/06/2010 at 4:00 pm

    blog ni tak buruk… still simple dan kemas… 🙂

  2. 30/06/2010 at 4:03 pm

    okla tu dear.. i loike maroon! hehe

  3. 30/06/2010 at 4:06 pm

    munirah:heh thx tp tuan umah sendiri tak puas hati adoiii

  4. 30/06/2010 at 4:06 pm

    miss izzah:hekhek me too tp mcm simple sangat hehe

  5. 30/06/2010 at 4:45 pm

    mane de burok!ok nisenang nk loading itu betulmaybe leh je letak widget tp jgn lebih 100kbpesan seorg blogger otai kpd kie-yu 😉

  6. 30/06/2010 at 4:46 pm

    betol2 .biar ringan untuk loading .

  7. 30/06/2010 at 4:53 pm

    haha cikgu, mnada buruk la.. simple.. boleh kasi up lg..

  8. 30/06/2010 at 4:54 pm

    kieyu:saya pon selalu ikut nasihat blogger otai nih hehe

  9. 30/06/2010 at 4:54 pm

    xazryx:hehe betul2

  10. 30/06/2010 at 6:17 pm

    ayuni:hehe ye ke?? mls nak masukkan background nanti lembap nak loading hehe

  11. 30/06/2010 at 7:19 pm

    salam..betul..janji blog senang nak loadingsenang nak komen mesti ramai yang masuk..he he..

  12. 30/06/2010 at 8:08 pm

    zulkbo:hemm tu la…tp kena gak cantek2..tp blog sy huduss!!

  13. 30/06/2010 at 8:41 pm

    sy rsa layout ni ok, mybe awk bole dpt kn combination kaler utk bg nmpak menarik..tp jgn pilih striking kaler nti susah nk bca en3, hikk…

  14. 30/06/2010 at 9:16 pm

    waa.. ok pe blog ha.. simple.. =)

  15. 30/06/2010 at 10:23 pm

    Kawan lebih suka design yang clean. Background putih tulisan hitam hahaha

  16. 01/07/2010 at 8:34 am

    oke dah ni.. kalu cikgu kata blog cikgu plain, blog saya laaaaagi plain.. ^^

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: