Home > Uncategorized > Buffering Masih Tiada

Buffering Masih Tiada

Salam dan masih pagi lagi sebab baru jam 1136 am (time aku tulis ni la kan). Ok straight to the point. Malas nak ngomel perkara yang bukan-bukan hehe. Tadi pagi aku berchit chat kat YM dengan En Ben. Wahhh sapa yang tak kenal En Ben kita ni kan?? Banyak jugak yang aku tanya itu dan ini. Aku YM laa, bukan kat twitter. Eh eh jgn jeles deh ahaks.. Sangat ramah dan mesra gitu orang nye 😉
Aku ada tanya hal Buff kat En Ben. Sebab aku yang agak lembap nak faham tang Nuffnang ni. En Ben ada tanya kan aku dah dapat Buff ke?? Erkk tapi pulak yang tanya balik “Buff tu apa?? Kan da bayar duit..” (lebih kurang gitu laa…)
Mujur En Ben tak gelakkan aku. Hahaha tapi aku lak yang gelak adesss.. Terasa kebodohan diri sendiri haha… Tapi En Ben kata kalau dapat Buff dalam sehari leh naik sampai 30-40 sehari. Woowww!! Agak teruja!! So excited!!!
Masalahnya aku TAK PERNAH DAPAT BUFF lagi!! So how?? Emm takpa2 aku akan terus bersabar heheh mata duitan sungguh.
Aku bagitahu laa kat En Ben yang blog aku nih sekadar mencerita hal-hal biasa, bukan mantap2 pun jadi mungkin susah nak dapat buff. Tapi En Ben bagitahu kat aku itu semua tak jadi masalah sebab blog dia pon cerita biasa2 je hahha gelak aku. Kenapa aku gelak aku sendiri tidak pasti ahaks.
Seterusnya aku dapat nasihat dari En Ben, Mr. Otai kita kan?? Dia cakap walaupun aku nanti dah start kuliah, busy macam mana pon dalam sehari kena jugak update new entry, cerita apa yang aku belajar kat kelas. Hemm terpikir gak aku sebab apa yang En Ben katakan tu betul juga dan life as a student ni macam cerita ada kan?? Hehe
Ok lah… A BRILLION THANK YOU diberikan kepada En Ben!!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 29/06/2010 at 12:26 pm

    UV cikgu farha sekarang berapa??dengan followers 400++ mesti banyak kan?patut da bole dapat BE..

  2. 29/06/2010 at 12:41 pm

    marina:followers tu byk laa tp enth..tak faham gak sebenarnye hehe

  3. 29/06/2010 at 1:00 pm

    ni semua bergantung pd rezeki la kot…

  4. 29/06/2010 at 1:10 pm

    buat tak taw je bnde ni.,malas nak ambek port..wahkahkahkah…

  5. 29/06/2010 at 2:37 pm

    lagenda:ha`ahh kak…rezeki masing2

  6. 29/06/2010 at 2:38 pm

    azizul:ahaks..memang pon tp terasa gak nak walaupon sekali hehe

  7. 29/06/2010 at 2:38 pm

    marina:owhh tq babes!

  8. 29/06/2010 at 3:43 pm

    kita serupaaaaaa….

  9. 29/06/2010 at 3:54 pm

    aril lanang:hehehhe ramai yg serupa kita sebenarnyeee hahahah

  10. 29/06/2010 at 10:38 pm

    tu lah kan…semunya itu rezeki..sabar ya,pasti akan ada nanti.——————————Drama Bersiri: Tudung Ekspress

  11. 30/06/2010 at 1:14 am

    entah…saya pun tak tahu menahu..tak minat pun..bukan taknak kaya~hahahaLatest post:Bagaimana Mr.Bean diislamikkan?

  12. 30/06/2010 at 7:34 am

    piston:hehe tak berharap sangat..dapat alhamdulillahh hehe

  13. 30/06/2010 at 7:35 am

    iqbal:hekhek sy suka2 je..seronok gak..motivate tuk terus menulis kan hehe

  14. 30/06/2010 at 8:50 am

    kite sama la cikgu..walaupun saya de BE tp tetap duit naik macam siput..sedih wooo…

  15. 30/06/2010 at 9:08 am

    marina:wahh bertuah pe dpt gak BE, sy?? hampeh tak dpt hehe per2 pon sama2 laa bersabar..yang penting tingkatkan trafik

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: