Home > Uncategorized > Bola oh Bola

Bola oh Bola

Assalamualaikum semua!! Wahh pagi-pagi aku bangun aku terfikirkan bola!! Aduss penangan England kalah malam tadi membuatkan aku terfikirkan sesuatu.Kebetulan pulak pagi2 adik bongsu aku bukak tv tengok bola, adoii dah aku terpengaruh adessss…
Malam tadi aku rasa ramai pasukan England KECEWA dek kekalahan yang agak memalukan aku rasa. Kat Twitter macam komen dan kutukan. Apa yang aku nak gelak ada yang suruh bungkus laa, tiket flight ekonomi dah di tempah la, macam2 lagi, pendek cerita memang lawak. Mulanya aku nak stay lagi layan Twitter tengok dak2 nih nak komen pe, tapi dah pukul12, aku risau esok terlajak subuh, so habis bola, maka aku pun off laptop.

Seriously, aku dah mula terpengaruh!! Haiishh. Apa yang aku suke tengok dan respect stamina dieorang. Padang yang luas, kejar bola, jatuh, bangun, tendang dan aksi masing2 yang memang syok laa. Betul laaaa some1 tu ada cakap aku aku “Bila FIFA ni berlangsung, orang yang tak minat bola pon boleh tengok” hemm mulanya aku tak percaya, tapi betul laaa, aku langsung tak suka bola, tapi bila dah hari2 orang duk cakap hal bola, lastly aku sendiri terpengaruh ahaks.
Nak cakap apa lagi ya?? Aku bukan arif sangat hal bola2 nih. Apa yang best Englang Bungkus!!!! HAhahhaah gelak jahat boleh??
Ok lah..nak chow bersiap nak kuar arini. Again!! Beli cat!! huh!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 28/06/2010 at 8:04 am

    ahakh !! dah kena demam bola jugak ker ?? ngehngehngeh … 🙂

  2. 28/06/2010 at 11:44 am

    salam..sampaikan "selamatjalan romeo" buatEngland dan peminatnyala la la..

  3. 28/06/2010 at 12:05 pm

    englang?wahahaha…ok…mereka loser..alaaa..takpew la kalah…sbb kalah dgn champ!wahaha…tahun ni germany champian!heeeLatest post:Org tanya,saya jawab..nak tanya?Bagaimana mahu menyatakan sayang yg sebenarnya?

  4. 28/06/2010 at 12:29 pm

    wachak:hahah tak demam ag..baru tergoda je hakhak

  5. 28/06/2010 at 12:30 pm

    zulkbo:hahha tu laaa…bungkus baju lelok g2 ahaks

  6. 28/06/2010 at 12:30 pm

    iqbal:englang?? sy tulid begitukah? hahah

  7. 28/06/2010 at 12:55 pm

    hahaha… ha telah jangkit ngan abang arol..

  8. 28/06/2010 at 1:29 pm

    ura:hakhak..tp tak terpedaya pon masa abg arol promote..ni sbb aboh n epi mangak tgk..tu yang jangkit ahha

  9. 28/06/2010 at 2:50 pm

    time fifa je ramai org layan..game bola lain mane ade sgt..huhu

  10. 28/06/2010 at 3:24 pm

    waaa.. ura pun ngah belajar minat bola.. ura share ngan wan.. seronok sangat.. hehehe.. sebab kekadang belajar hobby pasangan boleh eratkan hubungan.. hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: