Home > Uncategorized > My Room =)

My Room =)

Assalamualaikum semua!! Bangun-bangun!! Ooooo mentang hari ini hari ahad suka hati je nak bangun lewat ek?? Cepat2!! Oppsss membebel plak heheh..
Hari ni aku dapat maklumat yang bilik tuk aku duk sem depan dah boleh check! Eh kejap-kejap, waaa I’m only have 2 weeks more!! Ya Tuhan!! sungguh kejap masa berlalu. Ok dengan ini aku kaan manfaat sebaiknya cuti 2 minggu ini muhahaha~~
Yeay! Permohonan aku untuk duduk Single Room BERJAYA!! Tapi masa tu masih tak tahu bilik mana. Tapi tadi aku dah boeh check. Oyeee!! Happy sangat.

Kolej: Kolej 9 (K9)
Bilik: 3012
Blok: UA2
Waaa..tak sure laa tingkat 3 kot adess..tapi tak kesah laa, yang penting Single Room!!
Gambar di atas tu lah Kolej 9. Kolej yang bakal aku duduk for next sem. Masa aku snap that picture, aku duduk Kolej Perdana. Tingkat 6 tu tapi sungguh cantik pandangan, malam-malam leh nampak cahaya lampu Skudai, boleh baca kat entry aku yang ini.
Oh ya, untuk pengetahuan semua, bilik yang bakal aku duduk nih besar!! 2 katil, 2 almari, 2 meja study yg besar, bilik yang luas!! Oh sungguh selesa. Ok kamu wajib score sem depan Farha!! Insya-Allahh~~
Heee!! Ready for next sem!! Tahun 4 adalah tahun penentu aku!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/06/2010 at 10:48 am

    semoga berjaya ya ustazah..

  2. 27/06/2010 at 11:15 am

    saya ua1 3083.. nti jmput dtg blik.. haha..

  3. 27/06/2010 at 11:50 am

    gen3merah:aminn ya rabb

  4. 27/06/2010 at 11:51 am

    nadia:heheh jemput ke bilik sy gak tau..leh kenal2 or gethering same2 hehe

  5. 27/06/2010 at 1:59 pm

    wah..single room besar ke kecik?tapi bestlah ek..duk sorang?ish,memang cantik lampu skudai.yang ne?br tumbang tu ker?hihi.————————Love Vs Marriage

  6. 27/06/2010 at 2:53 pm

    piston:besar!! 2 katil, 2gobok, 2 meja study hehe

  7. 27/06/2010 at 4:45 pm

    ooo dok skudai ke..mia pun belajar dulu situ…mia jwtnkuasa kolej 13 dan kolej luar utm skudai..

  8. 27/06/2010 at 4:59 pm

    mia:what the surprise!!! hehe sy JKM k13 gak..masa awal2 masuk dulu laa..mesti kenal pengetua kolej k13 kan?? hehe sekrg dah dr. linda yg pegg

  9. 27/06/2010 at 6:07 pm

    score!jgn tak score!!hahahasaya entah bila nak merasa umah sendiri..wahahahLatest post:Org tanya,saya jawab..nak tanya?

  10. 30/06/2010 at 5:04 am

    hye cikguuu.=)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: