Home > Uncategorized > Anda Tanya, Saya Jawab

Anda Tanya, Saya Jawab

Salam kawan-kawan semua. Aku nak announce pasal Formspring.me. Oppsss…aku cuma nak bagitahu aku dah sign up. Siapa-siapa nak tanya soalan apa2 boleh la ya. Kotak ni aku letak dekat side bar atas sekali.

Jakun jugak sebenarnye. Ye lah first time gitu, masih tak faham penggunaannya. Yang aku tahu satu laman yang membolehkan anda bertanya apa-apa kepada pemilik akaun nih. Tul tak? Ada sapa leh explain lebih detail?? Help me ok.

Apa2 hal pon, kepada blogger yang selalu singgah sini, ada akaun Formspring.me ni, follow ya. =)

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/06/2010 at 10:10 pm

    okey2.nanti saya tanya.heheheLatest post:Org tanya,saya jawab..nak tanya?

  2. 27/06/2010 at 10:32 pm

    Salam..bertandanglagi di sini..blog anda memang selaluceria..pasti ramai yang bertanyahe he..

  3. 27/06/2010 at 11:24 pm

    dah lama tahu dan nak try.. tapi.. malas.. hihi

  4. 28/06/2010 at 9:27 am

    senang x nak wat cikgu farha?

  5. 28/06/2010 at 12:26 pm

    iqbal:haha tanya2 jgn taktanya, jgn ty soklan pelik2 dah ahak

  6. 28/06/2010 at 12:27 pm

    zulkbo:wee tq~~

  7. 28/06/2010 at 12:28 pm

    ura:hehe ha baru tahu ura…so skerg gedix2

  8. 28/06/2010 at 12:28 pm

    marina:senang je…sign up mcm biasa then cari laa member2 yg kita rase nak follow hehe

  9. 28/06/2010 at 12:31 pm

    hahaha.. ura bz lagi.. tak sempat nak godek.. huhu.. teringin gak nak godek.. hehe

  10. 28/06/2010 at 1:28 pm

    ura:tahu je kamu bz =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: