Home > Uncategorized > Gila Harta!!

Gila Harta!!

Salam, maaf entry kali nih skedar luahan hati aku sebb dah lama aku sakit hati dengan keadaan nih, jadi mungkin penggunaan bahasa yang aku guna agak kasar, maaf sekali lagi, if ada yg tak berminat sila kuar dari page ini ok.
Aku benci manusia gile harta! Tanah sekangkang kera jadi rebutan! Gila ke apa?? Kerana tanah itu org yang aku syg kena kutuk mcm2…ooo selama nih kami tanggung tapi kerana tanah itu ko kondem habs2san!! huh manusia jenis apa mcm tu hah!! sungguh aku sakit hati!!
Aku pelik, pelik yang amat2 pelik! Mula2 diam, rayu org yg aku syg amik tanah tu takut kena halau la, takut kena itu ini, ok! Fine! atas belas kasihan, atas perikemanusiaan org yang aku syg sanggup amik!! tapi apa yg jadi?? huh
Aku pk tak payah amik laa, die ckp umah die! hah kami takkn gile harta, kamu kamu kamu yang nak sgt harta amikk!!!!!! kami takkan mati laaa…aku benci situasi mcm nihh!!! benci yang amat!!! 
Selama nih aku tgk dlm tv, tp tak sangka perkara ni berlaku depn mata!! amik laa nak sgt!! pas tu suatu hari nanti korg tahu laaa apa yg akan berlaku..di saat itu, bergaduh laa kamu sesama kamu, kami sekeluarga hanya mampu memndang sbb kami dah sakit hati!!
tu laa ada ilmu tak nak guna!! sibuk ke harta BODOOHH!!!!
p/s: Maaf penggunaan bahasa yg memang kasarr dan banyak shortform huhu~~
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/06/2010 at 1:21 pm

    tu lah..susah nak cakap..sebab harta kan?ish..——————————–Love Vs Marriage

  2. 26/06/2010 at 1:51 pm

    besabar selayaknye……

  3. 26/06/2010 at 2:18 pm

    tak banyak bezanya dgn org lain…sbb itu ialah realiti~Latest post:Ada pertanyaan?

  4. 26/06/2010 at 2:18 pm

    sabo ustazah…biarlah Allah yg membalas perbuatan mereka…

  5. 26/06/2010 at 2:55 pm

    piston:hemm tu laa…

  6. 26/06/2010 at 2:55 pm

    uruchimaru:ngah bersabar..tp germ gak duk tahan2

  7. 26/06/2010 at 2:55 pm

    cik shinju:hemm hope so..

  8. 26/06/2010 at 2:56 pm

    iqbal:betul tu iqgbal..yg dlm tv tu adaptasi yg dr realiti laa ek

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: