Home > Uncategorized > Ucapan Terima Kasih To My Followers!!

Ucapan Terima Kasih To My Followers!!

Salam sumee!! Yeahh, kali nih tak citer panjang, aku cume nak ucap ribuan terima kasih kepada semua followers aku yg sudi2 jadi follower aku!! Eh eh!! Menagrut n macam keling punya ayat hahah. Yolahh kalo dah terlalu happy sampai tak tahu nak ucap apa lagi!!!
Mcm tak percaya follower aku mencecah 403 org!! A brillion thnaks to olsss~~ Nak cakap apa lagi ye??
Hemm mungkin ada yg follow tp tak singgah sangat but never mind, sy tetap hargai kamu2 semua!!!

>>Sila klik umage ini untuk tumberasan rajah<<
Yeahh!! Once again!! Thanks to be my friendsss!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/06/2010 at 9:41 pm

    uikkk..manyaknya follower! mak x de pung follower. Baru ari ni la ada 2 kengkawan sudi nak jd follower mak. Sadis arr

  2. 23/06/2010 at 10:16 pm

    lagenda:huhu dah follow awak..jgn sedey2

  3. 23/06/2010 at 10:20 pm

    Tahniah.. ramai follower.. Hairi dah follow.. jangan lupa follow hairi ok.. nice entry..Jemput datang blog Prince bace entry baru.. Jangan lupa komen-komen ok.. Prince Hairi- Awas Ketika Makan Apple!!!

  4. 24/06/2010 at 12:02 am

    salam..sama-samala la la

  5. 24/06/2010 at 5:28 am

    waka waka nty popular lar blog ni..just khai pn kalah..ahakz~~~

  6. 24/06/2010 at 6:50 am

    hairi aks:insya-allahh..nanti sy dtg yee

  7. 24/06/2010 at 6:50 am

    zulkbo:haha jawab ek..thnks a lot!!

  8. 24/06/2010 at 6:50 am

    asyraf:kakaka…adesss tak pon..bukan glmoer sgt pon benornyee

  9. 24/06/2010 at 9:00 am

    sama2..saya ada tak..dh lupa…uhuhu

  10. 24/06/2010 at 9:19 am

    wah!makin femes!:D

  11. 24/06/2010 at 11:07 am

    salam, saya follower yg ke 414, semoga terus maju jaya…tq krn sudi jenguk http://mazha-2010.blogspot.com/

  12. 24/06/2010 at 11:19 am

    belog best mestila orang followwwww=PCongratz!

  13. 24/06/2010 at 12:47 pm

    sama2 awak hehehe :-p

  14. 24/06/2010 at 1:09 pm

    kasih mu ku terima,.. kakakaka

  15. 24/06/2010 at 4:13 pm

    sume2 yg di atas: (tak mampu nak reply satu2 hehe)tq2!! hehe

  16. 25/06/2010 at 1:03 am

    wah~~masyuk la cikgu~hehehhesaya pnyer bru 1xx je

  17. 25/06/2010 at 7:21 am

    landax:hehe sy pon tak sangka wak oi…tekejut gak blog nih ramai pembaca hehe..tp yg sedeyy nyee nuff tak naik2 pon cett~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: