Home > Uncategorized > Pernahkah Anda Tidak Mandi??

Pernahkah Anda Tidak Mandi??

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia!! Wahh semangat gitu, bukan apa, sekdar menyahut apa yang disuruh muhahah…. Ok ok tadi masa aku duk makan2 kat dapur, kebetulan pokjoe aku pasang THR Gegar Pantai Timur dan kebetulan jugak dieorg duk bincangkan topik “Pernah kah tidak mandi??”
Adeyy..topik apakah itu?? Perlu ke kita bagitahu orang hal2 sedemikian? Kebetulan aku duk dengar, seorang pemanggil mengatakan dia pernah tak mandi 2 hari muahaha hampir tersedak nasi aku mkn weyy, DJ tu tanya kenapa, jawapan yang diberi sebb mase family die balik kg, kebetulan tak de air, owhh aku angguk2, sbb faham situasi di akmpung =)
Kalau tak de air sangat mandi je kat pantai
>>Pantai Batu Buruk<<
Teringat pulak aku pengalaman join Program Bakti Siswa thn 2006 yang lepas. Aku dapat keluarga angkat yang tidak laa sesusah yang disangka, rumah pon agak selesa tapi bekalan air direct dr bukit tak silap aku…perghh memang sejuk gilosss…sampai aku rase tulang sum2 aku nih beku muhahah…tapi tak de plak aku tak mandi huhu..cuma mandi tak byk mcm duk umah sbb kena jimat2..
Menurut keluarga angkat aku, kadang2 bekalan air putus jugak, wahh kesian g2…kerana kasihan tak cukup air nak guna, aku g mandi sungai ngan kwan2 aku..waaa best sioott!! Pengalaman pertama tuu!! Ahaks..!!
So?? Pe kata kawan2? Aku nak ty pon malu tp pernah ke korang tak mandi?? Owwpppsss..TERTANYA PLAK hahahha
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/06/2010 at 1:40 pm

    salam..alhamdulillah..rasanya seumur hidupkubelu pernah tak mandilagi dalam sehari..

  2. 23/06/2010 at 1:45 pm

    Jarang lak tak pernah mandi..hampir-hampir adalah..kalau kene berjalan jauh…nak mandi kat ne?R&R?tu pon kalo nak sangat..hihi

  3. 23/06/2010 at 1:52 pm

    hye…rimas gile if tak mandi satu hari..hoho.by d way..im following u..can we change link??thank u.. =)

  4. 23/06/2010 at 1:56 pm

    zulkbo:alhamdulillah…masih merasai kesenangan kan..

  5. 23/06/2010 at 1:57 pm

    piston:hampir2 tu sy pon pernah haha

  6. 23/06/2010 at 1:57 pm

    bella:hehe thx..boleh2..nanti i dtg yee..

  7. 23/06/2010 at 2:24 pm

    hehehe..oke..i da change link.. =)

  8. 23/06/2010 at 2:30 pm

    pernah mase dok hostel…air xde so lap2 bdn jelah dgn air yg terhad…rimas giler dlm kelas…

  9. 23/06/2010 at 3:02 pm

    pernah. air x de tanpa notis. jmat bekalan. x payahmandi. ha ha ha ha

  10. 23/06/2010 at 5:50 pm

    belle:tq~~

  11. 23/06/2010 at 5:50 pm

    cik shinju:wahahha..a`ahh duk hostel i pernh duk bersabun2 air tak de…waa bygkan?? haha

  12. 23/06/2010 at 5:51 pm

    si tedi:hahah kite gune konsep darurat ahaks

  13. 23/06/2010 at 5:54 pm

    penah..waktu duduk hostel dulu slalu xde air..ehehe…diam suda..org xkan tawnyer..:P

  14. 23/06/2010 at 6:40 pm

    pikok:hahah betul2…diam2 sudahhh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: