Home > Uncategorized > Hidup Tanpa Internet

Hidup Tanpa Internet

Assalamualaikum!! Owhh hidup seorang diri selama 3hari 2malam di rumah menyebabkan aku terasa kehilangan!! Owhh ummi abohh!! Cepat lahh balik~~ Sungguh aku bosan!
Opppss ok, statement yang tiada kaitan, kita mulakan perbincangan. Ceewaaahhh macam skema sangat je aku ni hahahaha..opsss tak leh gelak kuat, en Tunang marahh~~~

ni berukband aku~~
Hemm mcm mana ye satu hari nanti internet dimansuhkan?? Apakah yang akan berlaku kat dunia global? Boleh hidup kah? Apa akan jadi dengan ekonomi dunia? Wahh jauh sangat aku berfikir..
Kita tak yah pergi jauh, kita tgk dan renung kat diri kita je, senang bukan? Pelbagai persoalan akan timbul sekiranya hidup tanpa internet. Contoh terdekat, aku nak daftar subjek tuk next semester akan begitu rumit sbb terpaksa beratur di pejabat, isi secara manual, kalau ada kesilapan kenareject! Owhh terseksa jgk ye..
Mcm mane pula jika berjauhan?? Lagi laa, nak post surat sekeping dua mkn masa berminggu-minggu~~kasihan sgt tuh..andai ada berita kecemasan, tak ke menyesal tak sudah?? hemm banyak laa pulak persoalan kan??
Kalo aku lah kan, aku rase aku separuh mentel kot haha. Kenapa?? Sebab dah terbiasa. Kalau dari awal tak ajar layan internet tak pe, sudah jadi kebiasaan kan. Hemm so tak tahu laa nak kata apa, aku dpaat rase hidup aku tertekan, sbb kawan2 aku ramai kat internet. Nak harap kan telefon mahal wey..takkan nak mesej2 hari2, pokai gak aku haha..
Ok lah, korang2 kat luar sana plak mcm mane?? Boleh hidupkah tanpa Internet? Jom kongsi2 pendapat =)
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/06/2010 at 11:08 am

    The internet sudah dominate our lives and there is no doubt about this, haha.Trust me, tak boleh hidup tanpa komputer dan internet for even satu jam!

  2. 23/06/2010 at 12:17 pm

    tak mampu bayangkan jika internet sudah tiada..kembali semula ke zaman dahulu kala lah kan?sanggup?oh tidak!——————————-Kesenian Gula Getah

  3. 23/06/2010 at 12:19 pm

    khairunnisa':haha betul2..hati menjadi gelisahh!! owwh tidakk ahaks

  4. 23/06/2010 at 12:29 pm

    piston:zaman purba g2..haha boleh meroyan den hahaha

  5. 23/06/2010 at 1:10 pm

    Boleh jer hidup tanpa Internet tp susah la sket nak jalankan urusan seharian..serba serbi kena buat secara manual…tp sbb tu la org dulu2 sihat kot,byk bergerak n kuar peluh…org skrg ni semuanya d hjg jari…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: