Home > peraduan > Eikasyaza’s Green Contest

Eikasyaza’s Green Contest

Salam kawan2, dalam duk aku blogwalking, terjumpe satu contest yg menarik perhatian aku ahaks, dengan gedixnye aku nak join, lagi pon tarikh lum ditutup, so tak salah aku mencuba kan??
Ok let’s we check it out!! Oyee!!

Tuuu diaaa, banner wajib yang perlu setiap peserta tampal kat blog~~siapakah gerangan tuannya?? Ok Meh aku perkenalkan, Eirasyaza ni pencinta Hijau, sila2 ke blog beliau yang memang hijau (background itam), berbangga dengan warna kesukaannya maka tercipta lah contest Hijau nih.
Ok, sekarang kita tgk syarat2 yang perlu diikut (peserta contest):
** Jadi Folloer saya (tak nak pon tak pe tp credit kepada yang follow)
** Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang..jangan lupa link ke blog i ye
**Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan dikelilingi kehijauan (contoh: pokok-pokok ke, kat taman ke, macam-macam lah)
** Tinggal url entry korang di comment boc entry ni ye.. senang nak i p check..
ok dah faham syarat2~~Here we go..jeng jengjeng!!! Ahh terasa malu nak pamer pic i yg sengaL itu..(dlm hati berdoa dpt saguhati pon ok hakhak)
Weee!! (malu2 cat nihh) ok pic nih di ambil masa sy masih belajar kat KUSZA..berlatar belakangkan pohon2 hijau (kawasan hostel yg nyaman) dan dengan cutenye saya posing di tali air hahah sementara nak tunggu bus amik kan..nak balik JB dah masa nih (wahh menggamit zaman KUSZA). Gambar nih aku tak edit apa2, bagaimana di snap, begitu lah di uploadkan kat sini sevagai pertaruhan tuk contest HIJAUUUU!!!!
Ok dah…mcm mane?? Ada harapan kah?? Ahaks, cuba jaya tak salah kan?? Salam Ukhuwah tuk Eirasyaza =)
Advertisements
Categories: peraduan
  1. 23/06/2010 at 12:11 pm

    eh..xyah le malu2..hehe..thanxs ye cikgu sudi join…meramaikan majlis..ehehe…gud luck!

  2. 23/06/2010 at 12:20 pm

    eika:harharhar..sj wat2 malu ahaks..

  3. 23/06/2010 at 12:52 pm

    Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

  4. 23/06/2010 at 1:54 pm

    tuh pic chekgu ker? sweet jer chekgu nyer..hehe..

  5. 23/06/2010 at 5:52 pm

    baincardin:HDR?? apakah itu??

  6. 23/06/2010 at 5:52 pm

    belle:hhe tq~

  7. 24/06/2010 at 1:45 am

    salam.. cam kenal je..gambar ni kat area blok asrama yg baru kan? khawarizmi ke kindi gitu la.. huhuhu.. dulu x-kusza jgk~

  8. 24/06/2010 at 6:51 am

    annazanariah:ahaks..ye la kot…sy lupe dah name die…kdg2 g pon sesat haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: