Home > Uncategorized > Konsep Wawwi Widget!! Saya sudah faham =D

Konsep Wawwi Widget!! Saya sudah faham =D

Oyee!! Entry kedua tuk arini, aku nak kongsi sikit pasal Wawwi Widget, ok jom!

Untuk beberapa hari ni, aku selalu mengintai2 macam mane widget ini berfungsi, jadi aku jelajah la beberapa blog kesukaan ramai, tak perlu lah aku nak listkan kat sini hehe sbb ramai dah yg tahu blogger2 yg glemor lagi hot ni.

Ok, sekrg aku sekdr nak bgtahu apa yg aku faham konsep Wawwi Widget:

1- bile kita klik salah satu Blogger name yg tersenarai dlm tu, secara automatik akan dipaparkan laman blog pemilik tersebut dan jika dilihat akan keluar satu pop-up membolehkan kita klik Button Finish

>>Sila klik image tuk tumbesaran<<

Jika anda perasan, terdapat ganjaran point yg dimontion kan. Di situ lah mata yg anda akan dapat selepas anda klik Button Finish.

2. Sekiranya nama-nama yang terdapat di dalam Blogger Name itu sama juga klik button melalui blog kita, maka Network List kita akan bertambah. Sepertimana dalam blog aku nih, baru je pecah telur hehe..itu pon dah cukup memadai.

>>Sila klik image tuk tumbesaran<<



Tapi pastikan list name nama kita tertera di dlm box blogger lain. Ini agak sukar nak cari, sbb tu aku punye Network List baru seorang, tapi takpe akan diusahakan lagi..

P/S: Jika ada yg masih boleh di tambh silakan bgtahu ye, aku tulis nih mengikut apa yg aku fhm =)

Jadi!!! Apa tunggu lagi!!! Cepat2 naikkan mata dan point anda sekaligus Up Traffic our Blog!! Oyee!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/06/2010 at 12:28 pm

    dalam proses godek2…

  2. 22/06/2010 at 12:37 pm

    aril lanang:hehe try n error ok

  3. 22/06/2010 at 12:37 pm

    cikgu, innit tu password sama dengan nuffnang punya login…:)

  4. 22/06/2010 at 12:46 pm

    oo begitu, akak memula pon dok pahe ngan wawwi ni 🙂

  5. 22/06/2010 at 12:50 pm

    still dlm proses memahami Wawwi widget nih…pelik tgk blog kwn2 ade mende nih…;p agak ketinggalan jamban sya ni kan…sape2 boleh terangkan dr awal proses?

  6. 22/06/2010 at 12:55 pm

    salamtak taktikkotor ke dalammemanipulasiblogwalkingdan menambahtraffic kitadah daftartapi tak sampaihati lak nakletak..he he

  7. 22/06/2010 at 12:57 pm

    serupa MLM jga kan ekk!

  8. 22/06/2010 at 1:02 pm

    kancilbiru:hehe tq~~dah try td..baru je dpt ahaks

  9. 22/06/2010 at 1:03 pm

    ieda:hehe sy pon kak..ni pon tak fhm keseluruhan tp ok je..sbb leh laa nak godeh2 kan..just dpt klik button finish tu pon ok hehe

  10. 22/06/2010 at 1:04 pm

    cik shinju:hekhek..try je bukak link yg dah dibg..sy pon tak fhm sgt..fhm skit2 g2 jee

  11. 22/06/2010 at 1:04 pm

    zulkbo:tak yakin jgn letak =)

  12. 22/06/2010 at 1:05 pm

    uruchimaru:MLM?? enth la..tak psti lakk sy hekhek

  13. 22/06/2010 at 2:06 pm

    aku tak pahammmm…muahahha..

  14. 22/06/2010 at 2:16 pm

    aujinz:muhaha ko memangg~~

  15. 22/06/2010 at 9:52 pm

    rasa macam malas nk guna wawwi ni sebab kena tunggu mata tu abis load..adesss

  16. 23/06/2010 at 7:07 am

    fitrihadi:hehe tu r..ikut hati mls gak..kalo lembap sgt nanti bunag gak hahah

  17. 23/06/2010 at 7:31 am

    tak try lagi..tgk la camne..cam menarik je kan..cabaran: copy dan menang

  18. 23/06/2010 at 12:28 pm

    Dah try dah…owh..kira sambil blogwalking kumpul poin ea?kalo nak tambah orang dalam blogger dalam list camne ek?ish,bila nak pecah telur wawi nih..kosong je..hihi

  19. 23/06/2010 at 12:36 pm

    hasrol:hehe try laa…

  20. 23/06/2010 at 12:36 pm

    piston:nak tmbh tu la masih dlm proses mencari mcm mane…nanti dah dpt bgtahu yee hehe

  21. 23/06/2010 at 2:36 pm

    xfahm pun menda ni…leh tak terangkan lagi

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: