Home > Uncategorized > kenapa tak boleh pergi???

kenapa tak boleh pergi???

salam kwn2..fuhh penatnyee jelajah blog kekwan…so sekrgg dah selesai..my turn to write something kat sini…kali nih entry aku sdkr tuk luahkan perasaan yg menyakitkan hati aku…

semuanya berlaku mlm td..aku berselisih pendpt ngan aboh…aduhhh..sekso den..last2 aku gak yg nangiss kesakitann uwaaa ehh sakit apa?? bukan kena pukul pon hahah org ganu kate ‘godang! atau bahang’ hemmm

ni laa Haji Zakaria bin Mahmud a.k. aboh
haha sungguh2 dia nak bergambo mcm tu adehh laaa

tp aku nangis sbb akehendak aku tak diterima huwaaa owhh apakah itu?? ok alkesahnya aku nak g selangor umah kawan aku..kebetulan kwn baik aku nak kawen..aku pakat laa ngan junior aku nak g sane..kirenye dr ganu nanti turun kat shah alam laa, nanti kawan aku kakziera dtg amik kat sana…

TAPIII!!!

aku aku tak bg!! alasan die apa???

1- mung doksoh2 g laa kolumpoo tuuu?? (aku nak g selangor laaa)

2- dok molek ngakk g jalangg umoh orangg (urghh aku tak pernah g umah kawan..raye pon tak jejalan..hem percaya tak)

3- umoh tak dok org, nanti tak dok org nok amik die balik dr kL kat airport (owhh alsan yg paling aku tak leh terimaa!!!)

tu laa alsan die..ummi aku bg je…sbb aku dah besar n bukan g umah org lain..umoh membe baik aku gak…adesss tensionn woo….frust nak mampus…

hemm kdg2 aku terpk…kenape ek susah sgt org tua aku nak lepas aku g umah kawan2? kdg2 aku jels tgk kwn2 aku g jalan sana sini, kenal umah kwan..mak ayah diroeg ok je..aku?? hampehh..balik kg duk umah je laa..tak de nye nak jejalan g2 kecuali ngan family..

masalhnye familu aku bukan jenis kaki jalannn adoii….

heyy kawan2?? mcm mane parents korg leh lepas korg g jejalan ek??? aku masih memikirkan hal ini…hemm

k lahh tu jee…lega seposen after luahkan…kembali senyumm =) ngeeee~

p/s: just think posotive..dr aku duk lawan ckp ayah aku, kalo aku g gak.ade benda2 berlaku lagi susah kan..so better aku terperap kat umahh je..jaga ikan abohh hukhuk

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/06/2010 at 11:12 am

    lorh inilah masalahnye ye..huhuhuhmungkin dia rase berat hati kot. biaselah hati sorang ayah kn..kkdg dia xbg tu bkn sebab dia marah, tp dia syg anak dia..

  2. 22/06/2010 at 11:15 am

    aboh tu nak jaga anak dara dier yg musyuk sorang nih..kan bukan senang nak jaga anak dara? lgpun, kan tgh darah manis nih…

  3. 22/06/2010 at 11:17 am

    miss izzah:harharhar..sbb tu je..tp germ laa..dah borink duk umah..nak g umah kawan pon tak leh ishhh…

  4. 22/06/2010 at 11:18 am

    lagenda:hakhak manis laa sgt huwahuwa

  5. 22/06/2010 at 11:18 am

    oo.patutlah semalam bad mood ye..hihi..ayah awk x bagi ada sebab lah tu..mungkin dia risau kot..huhu..family sy plak suh sy berjalan2 dgn kwn2..tapi sy plak yang mls nk kuar..huhu..tukar family je lah :p

  6. 22/06/2010 at 11:36 am

    madihah:wahh bestnyee sporting hbs…huhu

  7. 22/06/2010 at 11:36 am

    uhuhu!! family aku memang kaki jalan, balik umah hanya utk rehat dan tidur, hehehe! mayb ayah awak risaukan awak, diakan syg pada anaknya 🙂 farha anak bongsu ke? 🙂

  8. 22/06/2010 at 11:43 am

    Seorang ayah mesti la fk yg terbaik utk anak dia… :)Arwah ayah sya dulu tegas gak tp sporting…dah besar2 pun nak balik hostel dia hantarkan,anak org lain steady jer balik sdiri naik bus..tp kalau sya nk kuar ngn kwn2 dia x kisah,siap bg duit lg..uwaaa…rindu my dad..Selamat Hari Bapa buat Pakcik Zakaria Bin Mahmud a.k.a Aboh

  9. 22/06/2010 at 11:54 am

    sabo je la…ehehebtw, slmat ari bapa utk aboh cikgufarha…:)

  10. 22/06/2010 at 12:25 pm

    ieda:anak ke2 huhu…risau kot sbb mane pernah turun area seblh2 sana huhu

  11. 22/06/2010 at 12:26 pm

    cik shinju:hehe sama laa..kwn2 selalu ck sy nyusahkan mak ayah sbb dtg anto n amik..ganu jhr tu..tp sy rase lagi selamt kalo g2 kan hehe

  12. 22/06/2010 at 12:26 pm

    pikok:hekhek…ngah sabo la nih..tq~~

  13. 22/06/2010 at 12:29 pm

    bakal @ tok ktua sapa lah ni..:-)

  14. 22/06/2010 at 12:36 pm

    aril lanang:hehe masih ada 2 ruang kosong hahah

  15. 22/06/2010 at 1:02 pm

    ala~~2 makneye dieowang syg cikgu la 2..ape lagi~huhu..kalau lelaki macam saya ni,,ckp je nak p mane..hah!kuo ler..jgn balik2 lagi senang.!hahahahsenang kan?hahaah

  16. 22/06/2010 at 1:12 pm

    en landax:hahaha adoii..ade ke mak ayah ckp g2..sume mak ayah syg anak

  17. 22/06/2010 at 11:31 pm

    yani faham sebab sangat sama..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  18. 23/06/2010 at 7:08 am

    yani:ahaks…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: