Home > Uncategorized > Tag Senyum =)

Tag Senyum =)

salam yg entah kali ke berapa..wahh ptg2 nih aku dpt tag SENYUM laa…siapakah gerangannya itu???


taaaddaaaa!!! beliau ialahh kak Khalidah!!! toingg2!! tq ye kak sudi bg tag SENYUM ini, maka dengan tersenyum sy ambil tag ini dan menjawab dlm keadaan tersenyumm (wahh jgn anggap diriku ini gilaaaa) kuikui

ok..memandangkan ade beberapa soklan yg perlu dijawab, so mcm aku ckp td dlm keadaan tersenyum aku jawab soklan2 yg diberikan..let’s we check it together!!

1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Happy laa jgk sbb baru pas soping2 hbs kan duit ahaks

2. Kenapa anda rasa happy?
kalo ikut jwapan no1 itu la, tp apa yg sy rasa happy sekrg sbb sy dah selamt bertukar status menjadi tunangan kepada seorg yg sg2t2 sy cintai…

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
honestly bila aku berada di samping en tunang dan membuat sesuatu yg membolhkan my parents tersenyum =)

4. Nyatakan warna yang anda suka?
maroon, ungu2 kemrahan, n warna2 yg sy lihat cantek hehe

5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag:
zulkbo, rama2ungu, sweetsal, cik shinju, afiq, kasih suci, krole, zee, dan -Asy-

oyeee!! dahh siap..fuhh..sempt je siap b4 magrib ahakss….daa..

p/s: kawan2 yg di tag..tak buat pon tak pe..sekdr nak mengeratkan lagi ukhuwah..senyum2 sokmo~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/06/2010 at 7:43 pm

    ada tag pulak ke..nti saya dtg amik..tkasih byk susah2 jer..

  2. 21/06/2010 at 7:45 pm

    sweet sal:saya tak paksa pon..sekdr suke2 jee

  3. 21/06/2010 at 7:52 pm

    salam..thanks cikgu..nanti saya jawab tag andaterima kasihlah..ingatkan'diri ku yang tak seberapala la la..

  4. 21/06/2010 at 7:59 pm

    cikgu farha panggil saye kakak? saye baru umo nak masuk 22 laa…hahhaha….x sunat pun lagi nih….bahahaha

  5. 21/06/2010 at 8:19 pm

    zulkbo:hehe kwn di sana dan di sinun…tak salah saling igt mengingati hehe

  6. 21/06/2010 at 8:20 pm

    khalidah:owhhh aahhh tidakk..aku kakak muu!!! hahah sory2…sbb tak tahu kan…

  7. 21/06/2010 at 8:20 pm

    tq wak…krole akan bat ble2 free yer…heeee…

  8. 21/06/2010 at 8:25 pm

    pweeeet…dpt tag la..hehehetQ, nnt i jawab ye… (",)Senyum sokmo2…

  9. 21/06/2010 at 8:33 pm

    krole:ok..take ur time yee

  10. 21/06/2010 at 8:34 pm

    kasih suci:hehe ok…memang terlebih senyum doh nihh ahaks

  11. 21/06/2010 at 8:51 pm

    wow!sekali tag senyum da..he..he..

  12. 21/06/2010 at 8:55 pm

    wahh…lepat jwb laa..tak de paksaan pon..hehe

  13. 21/06/2010 at 9:04 pm

    tengok macam best je kalau buat tag ni….macam nak try pn ye gak…huhu =)

  14. 21/06/2010 at 9:18 pm

    kaito:hehe jwb laa en kaito..senyum2 selalu yee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: