Home > aDiahh, award > Friendship Roses =)

Friendship Roses =)

halo2…siapa sana..aku dtg nak bg ini bunga~~lalala haha giloss…ok td duk jalan2 kat blog kwn2…so aku terhenti kat blog my firend yg bernama Kasih Suci awww…so sweet..like name like owner wahh boleh ekk wat ayat g2 hekhek..

ok dia nak bg bunga kat follower dia..katanya sempena Friendship Day…tp aku rase Friendship Day 1 Ogos…hemm tak kesah la…nak bersahabat tak kira hari kan??? ok jom2 kita tgk..bunge yg macam mane nihh??

wahhh cumel2!! thanx a lot yee Miss Kasih yg sweet orgnye…

dengan berbesar hati…aku nak bg kat kawan2 yg menjadi follower aku..atau tak jadi follower pon kalo nak amik pon tak pe…tanda persahabatan dr sy cikgu farha!!

keep in touch!! muuaaaxxx~~

Advertisements
Categories: aDiahh, award
  1. 21/06/2010 at 10:21 pm

    wow!rose da…comel dan rasa syahdu dijiwa..he..he..hepi friendship day,cikgu

  2. 21/06/2010 at 10:25 pm

    He..he..sekali rose da..hepi frienship day,cikgu..

  3. 21/06/2010 at 11:01 pm

    salam..ermmmmp bunga apa ni erk?orang bagi ambik je la he he he..mekasih..la la la

  4. 21/06/2010 at 11:10 pm

    trimas ye sbb sudi amik roses tu…sweet kan…

  5. 21/06/2010 at 11:47 pm

    wah.. cumelnyer bunger itue… pink color lagi..

  6. 22/06/2010 at 6:38 am

    happy friendship day kat cikgu farha…. huhu kaler merah jambu lg u…..

  7. 22/06/2010 at 7:56 am

    lepat pisang:hehe amik2 tampal kat blog yee…

  8. 22/06/2010 at 7:56 am

    zulkbo:hekhek…sila2..jgn segan2 tau

  9. 22/06/2010 at 7:57 am

    kasih suci:hehe ur welcome…suke tgk roses tu..cantek jee

  10. 22/06/2010 at 7:57 am

    yammy:hehe amik2..jgn segan2

  11. 22/06/2010 at 7:57 am

    anazey:happy friendship day hee

  12. 22/06/2010 at 10:53 am

    x jd follower lagik..but, ma ceh ye..

  13. 22/06/2010 at 11:55 am

    lawanya bunga…uhuhu..thnx!:D

  14. 22/06/2010 at 3:29 pm

    lagenda:tak jadi pon selalujejenguk2 hehe

  15. 22/06/2010 at 3:29 pm

    pikok:amik la…simpan2 hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: