Home > Uncategorized > cara merawat hati yg kesunyian (~,^)

cara merawat hati yg kesunyian (~,^)

salam kwn2..owhh dr ptg td aku nak update baru sekrg leh mengadap laptop gara2 terkejar g amik ummi ku..haihh..tak pe lahh demi ummi tersyg kan hehe…ok..

hemm hari ini hari isnin bersamaan 21 Jun 2010…hari ini en tunang aku dah balik ke selangor…haha sengal..org lain balik semlm..katanye die amik cuti sehari..hehe..amik kesempatan gak en tunang aku nih..tak kesah laa asalkan dia bahagia…

ok ok nak cite kisah sy hari ini plak..oleh kerana kerinduan yg mencengkam (maklum lee baru bertunang kan ahakss a.k.a gedix) maka aku pon wat keputusan g jejalan kat mydin n public libry ganu, best jgk laa..layan perasaan g2 ahaks…kalo dah g jejalan tu maka ade je laa yg aku shopping ikut kehendak hati dan perasaan (sj nak perabih duit yg ummi bg wakaka) sambil2 mkn mknan yg aku rase nak mkn…teka apa dia??

jomm layanzz beberapa pic yg aku snap~~

waaa ni laa yg aku idam2 kan…Yong Tau Foo sup!! (kat ganu kuah kacang tak silap..aku tak suka..aku suke versi johor punye sbb sup…tp kat mydin nih tak berapa sedap…)

owhh bedak Alisyaa (betulkah eja??) first time gune…b4 this aku gune yg safi kuikui..cube benda baru kang

ini benda penting dlm kepala otak bile sampai kat mydin iaitu keyboard protection and cable yg menyambungkan laptop dengan printer (cable yg sedia ada enth hilang ke mana, sengaL tol)

waaaa (gaya anak buah aku) ada lagi brg yg aku beli tp sensore muhahah nak kata brgan wanita tak jgk tp aku rase tak perlu kot nak tunjuk ahaks

so itulah cara aku nak rawat hati yg kerinduan, tak tahu laa nape rindu sgt, padahal bukan kawen pon..ishh takper2 jauh itu lagi bagus aku rase sbb alam pertunangan nih byk sgt dugaan2..

ok lahh..pen off here..lain kali aku membebel lagi dehh daaa~~

p/s: masa aku g amik ummi balik keje, gile sakit perut, siap singgah kat stesen bus terengganu haha ni mesti sbb mkn yong tau foo cet!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/06/2010 at 7:23 pm

    malam tadi aku baru makan yong tau foo. tp x puas. makan sket jek:(

  2. 21/06/2010 at 7:28 pm

    si tedi:yg versi sup ke kacang?? hehe aku ngidam yg versi sup..tp yg aku mkn nih tak kaw2 r huhu

  3. 21/06/2010 at 8:33 pm

    Salam,sian deme wa warga ganu,salam perkenalan orang ganu kite baik-baik sokmo..bestnya yong tau foo,minggu depan mintak mak buatlah,barang dah ada just kuah belum terbuat :).. nyam nyam sedap :).

  4. 21/06/2010 at 9:04 pm

    ayieblog:wahhh..nak jgkk!! nanti pos kat i ok haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: