Home > Uncategorized > Wawwi Widget _ Up Traffic!!

Wawwi Widget _ Up Traffic!!

Assalamualaikum pembuka bicara. Sejak aku duk mengexplore mengenai blogger nih, terjumpe satu widget yang memang menarik dan bagus kepada pengguna blogger atau WP tuk meningkatkan traffik mereka dengan mudah. Oleh itu, bg saya, dengan memasang Wawwi Widget ini, secara tidak langsung, anda boleh meningkatkan traffik blog anda dengan kadar yang cepat.. =)

ok, kenapa sy berani berkata begitu?? Let’s we check out together:

1. Salah satu link yang dicipta untuk memudahkan pengguna blogger meningkatkan traffik mereka

2. Wawwi Widget menggunakan kaedah point; maksudnya lagi byk point yg terkumpul maka lagi byk dan lagi tinggi trafik tuk blog anda (aku sukaa)

3. Memandangkan sy jg seorang blogger yg agak tidak digemari ramai (walaupun dah hampir 3thn berblogging), maka sy galakkan kepada rakan yang ingin menaikkan trafik dengan menggunakan kaedah ini, kumpul mata sebanyk mungkin, ada rezeki traffik naik..aminn

Ok, sekrg mcm mana nak sertainya?? Jom kita tgk syarat2 yg ada: (saya copy dr Geng Blogwalking)

Status Program

Tarikh Pelancaran: 1 Julai 2010

Level Matrik Trafik permulaan: 1+(5×5)

Jumlah Mata Percuma: 10 000 Mata Ganjaran

Cabaran-Cabaran/Pertandingan

1. MEMBUAT ENTRI/ARTIKEL TENTANG WIDGET INI
Ganjaran/Hadiah: 5000 Mata Ganjaran, Tambahan 1 lebar Network
Tempoh: 30 Jun 2010 11:59PM

Langkah-langkah penyertaan:-
(1) Sudah memasang widget Wawwi Matrix BlogWalking di blog dan berstatus aktif.
(2) Membuat entri dan meninggalkan jejak artikel di komentar cabaran di http://gengblogwalking.wawwi.com/cabaran-1.html atau klik sini:-
(3) Digalakkan untuk follow twitter Geng BlogWalking di GengBlogWalking@Twitter atau Klik Sini.
(4) Jumlah mata ganjaran akan dinaiktaraf sekitar 3 hari bekerja selepas artikel anda disahkan sebelum tamat pertandingan/cabaran 1 ini.

2. JUMLAH MATA TERKUMPUL TERTINGGI SETIAP BULAN
Ganjaran/Hadiah: 20 000 Mata Ganjaran, Tambahan 1 lebar Network
Tempoh: Sehingga penghujung setiap bulan
(1) Perlu blogwalking di widget untuk mengumpul jumlah mata ganjaran sebanyak mungkin.
(2) 3 Pengumpul mata tertinggi bagi akan memenangi hadiah (akan dijelaskan sedikit masa)

3. JUMLAH MATA TERKUMPUL TERTINGGI TAHUNAN
Ganjaran/Hadiah: (akan dijelaskan sedikit masa)
Tempoh: 31 Disember 2010 11:59PM
(1) Perlu blogwalking di widget untuk mengumpul jumlah mata ganjaran sebanyak mungkin.
(2) 2 Pengumpul mata tertinggi akan memenangi hadiah (akan dijelaskan sedikit masa)
(3) 1 Network terbesar akan memenangi hadiah (akan dijelaskan sedikit masa)

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/06/2010 at 8:46 pm

    tapi mcm ssh nak faham la widget ni 😦

  2. 19/06/2010 at 8:49 pm

    ayin:haha sy pon tak fhm sgt..tp cara mudah nak up traffic hekhek…cube2 aja~~

  3. 19/06/2010 at 9:18 pm

    salam..dah register..tapi rasa cam lain macamje widget ni..anda cuba ladulu..jika hebat keputusannyahebahkan erkk??

  4. 19/06/2010 at 10:27 pm

    zulkbo:salammhehe sj je nih..tak fhm gak penggunaannya benornye haha

  5. 20/06/2010 at 7:09 am

    saya pun tak faham jugak..baru je pasang..tunggu dan lihat jer lah..

  6. 20/06/2010 at 8:30 pm

    macam menarik ni cikgu,tapi xfaham sgt,keep in tac n nnt cukgu terangkan lg ya.daa

  7. 20/06/2010 at 9:33 pm

    Hm,macam best jer contest ni..lepat pun tak berapa faham dia punya operation dia..macam mana fungsi widget tu..

  8. 21/06/2010 at 8:42 am

    sweetsal:yup..sama2 tunggu n lihat yee hee

  9. 21/06/2010 at 8:42 am

    amar nasir:haha sy kureng fhm..nanti samam2 tgk deh

  10. 21/06/2010 at 8:43 am

    lepat pisang:enth laa lepat..cikgu pon masih2 pening2 lalat..tp ramai je yg dah pasang..hehe sj suka2 jee…kalo tak mendtgkan apa2 cikgu buang gak nanti…wat berat blog nak loading je tak g2?? ahaks

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: