Home > award, tag > Tag dr Zulkbo

Tag dr Zulkbo

salamm diucapkan. Hermm sudah lama rasanya aku tak menjawab tag, maaf yee sbb ada yg masih sudi ngeTAG aku, tp tak semua aku buat, tp depends pada tajuk jgk laa, n kali nih TAG dr en Zulkbo aku rase terpanggil nak jawab hehe..jom layanzzz…

ok, first nak bgtahu, award ini dipanggil Bonk AVA Award. erkk aku ikut jee apa yg diperkatakan hehe. then di sini ada beberapa soalan yang perlu dijawab, here we go:

1. How many blogs do you have and how long has it been in existence.
J: Honestly, seblm nih sy ada dua blog tp sy dah matikan satu ag atas sebb2 tertentu, jadi sekrg sy hanya menumpukan satu je iaitu yg sekrg lah Kisah Cikgu Farha dan blog sy sekrg berumur 2 tahun 4 bulan

2. When did you first start to blog?
J: Februari 2008

3. What is the factor that interest you to blog and why do you blog?
J: kenapa aku berblog ek?? mcm aku dah jawab kat entry ni, tp tak pe aku explain skit, aku berblog nih sebenrnye sekdr tuk mengisi masa lapang n skedr tuk melepaskan apa yg aku rase. dlm masa yg sama ade beberapa perkara yg aku nak kongsikan mengenai life aku, suka duka tuk jadikan kenangan dan pengajaran =)

4. What in your opinion makes your blog better than the other blogs and what is lacking about your blog?
J: wahh panjngnye soklan hee…aku pon tak pasti, sbb aku rase blog aku biasa2 je, masih byk yg perlu diubhsuai..tp per2 pon sy tetap berpuas hati dengan blog sy hehe…

I am happy to pass the award to the following bloggers:

1) MissJue
2) -Asy-
3) Mamaharith
4) Ana
5) ckgunita

ok dah…pemilihan kepada rakan2 bloggerzz yg sudi link kat blog sy hehe jemput laa buat…sekdr suka2..takpaksa~~ =)

Advertisements
Categories: award, tag
  1. 19/06/2010 at 10:49 pm

    salam cikgu..terima kasih sudi terima award toyol hitam tu..he hetak sangka la pulak blog kita bezasebulan je yek?Moga anda selalu ceria dan berbahagia dengan tunangan mu..

  2. 19/06/2010 at 11:27 pm

    zulkbo:hehe suke2 je..tu r..lebih kurg je kite rupenye hekhek…

  3. 20/06/2010 at 1:03 am

    Tahniah yaMungkin Umi perlu jelaskan sedikit mengenai rekabentuk award ini ya..award ini direka oleh blogger dari Indonesia ..makanya citarasanya amat berbeda..Umi terima seadanya demi persabatan dan siratulrahmi. Blog cikgu menarik..:)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: