Home > Uncategorized > nak tgk!!

nak tgk!!

salam kwn2…wahh minggu nih minggu last budak2 bercuti n guru2 berholiday ahaks..selamt kembali ke sekolah ye..aku walaupon ‘cikgu’ tp masih lagi bergelar student..so masih lagi lebih kurg 3 minggu untuk bersuka ria di rumah..after that back to school too…excited gak sbb dah boring tahap cipan duk umah..i miss my assignment, i miss my discussion group, i miss all my firends especially 3 SPI~~just waiting that moments hehe

ok back to our topic..hemm apa yg aku nak tgk ek?? waa sekrg nih org duk gile2 tgk cite LAGENDA BUDAK SETAN and THE KARATE KID!! adehh aku? hanya mampu mendengar, eee nak tgk laaa..tp apakan daya…aku mana mungkin g pawagam..

kenapa ek?? sbbnye 1. kat ganu tak de pawagam, 2. mana mungkin aku jejak ke pawagam huhu, 3. dan aku takkan jejak ke pawagam kecuali nanti dah kawen laki aku bwk hehe..

tu laa sbb nye..bile ek cd akan kuor..akun ak tgk sgt2 nih..pirate ok pe..bukan nak menyokong pirate tp tu je yg mampu ahaks..adusss…jeles aku weeyyy~~

ok pen off here~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/06/2010 at 12:31 pm

    sama la kita…nak pi wayang x da teman…nak beli yg ori dvd mahal la pulek…jadi, belilah yang cetak rompak….ngeh…ngeh…jemput2 dtg blog saye lak…;)

  2. 19/06/2010 at 12:50 pm

    pirate laa…hikhikhik…oghe tganu ko??

  3. 19/06/2010 at 12:52 pm

    khalidah:hehe tu laa nasib2 org mcm kite nih hee

  4. 19/06/2010 at 12:52 pm

    alry:hehe waa typing error..tak perasan lakk type private haha…yepp org ganu jee hehe

  5. 19/06/2010 at 2:42 pm

    mamaharith teringin nak tengok cita lagenda budak setan tuh tapi xda pawagam kat limbang nih..kalau ada pun xdapat gak nak g sebab dah ada baby..

  6. 19/06/2010 at 6:17 pm

    mamaharith:hehe nanti kite beli yg pirate ye…amik yg dvd..ok gak ahakss

  7. 19/06/2010 at 7:47 pm

    karete kid besh!! thumb up..but LBS tu x rasa pin nak tgk..hu..hu..kawan2 baru, jemput singgah ye.. http://lagenda-duniablogku.blogspot.com/

  8. 19/06/2010 at 7:47 pm

    eh.. mcm my cousin. xkan masuk wayang selagi xbersuami…nk tgg suami dia nnt bawak…kagum dgn pendirian… tp rugilahhhh… org tgk wayang, dia sanggup tgg sambil jenjalan dulu sorg2..hehehe

  9. 19/06/2010 at 8:47 pm

    ryehana:hehe..nak wat cmane..tak berani laa nak g panggung…

  10. 19/06/2010 at 8:47 pm

    Lagenda:ades..ni yg wat sy betul2 nak tgk nih…huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: