Home > Uncategorized > Mister Linky’s Magical Widgets

Mister Linky’s Magical Widgets

salam kawan2 semua, dalam duk jalan2 kat blog rakan, aku tertarik dgn satu widgets nih di mana ia boleh linkkan blog rakan lain..hemm so aku degn gigihnye sign up then letak kat blog aku dengan harapan kawan leh tinggalkan tapak n rumah korg kat blog aku.

hope ramai yg sudi tinggalkan tapak korg kat sini…aku namakan link ni sebagai K.I.T.A sbb dengan K.I.T.A nih we will friends selama2nye di alam maya..atau leh jumpe barangkali…isnya-allah kalo berkesempatan…

salam ukhuwahhh dr CIKGUFARHA~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/06/2010 at 12:20 pm

    dh tinggalkn link kt blog sisjemputlah ke blog sy utk tingglkn link=)

  2. 19/06/2010 at 12:25 pm

    hai singgah sini jengUk kamu…

  3. 19/06/2010 at 12:28 pm

    hassanah:tq~~

  4. 19/06/2010 at 12:53 pm

    enasan:thx..be my friends ok hehe

  5. 19/06/2010 at 1:34 pm

    salam bertandang harisabtu..moga sihat selalula yek?yang manis itu gula,yang lazat itu madu,yangceria itu anda..

  6. 19/06/2010 at 1:37 pm

    zulkbo:weeee siap berpntun! i like! tq yeee

  7. 19/06/2010 at 4:17 pm

    yeay! dah taruk hohoho.. klik sume orang di situ.

  8. 19/06/2010 at 6:18 pm

    maryam:hehe memang nak klik…kita kwan2 kann hehe

  9. 19/06/2010 at 7:44 pm

    hoho… ini yg aku cari selama ni… org yg dtg leh letak link sendiri… tp bentuk dia cam xsesuai ltk kat layout blog ku… hrmmmmm

  10. 19/06/2010 at 7:50 pm

    hi..apa kata sy dengan sy cara untuk wat widget tu..leh sy plak tukar2 link dgn pelawat blog sy! Thnanks..

  11. 19/06/2010 at 8:46 pm

    ryehana:hehe try laa…dah lama sy nak wat..akhrinyee tercapai hajat hehe

  12. 19/06/2010 at 8:46 pm

    lagenda:wee ok..exchange link yaaa

  13. 19/06/2010 at 11:20 pm

    dah tinggalkan link…hehehe

  14. 20/06/2010 at 9:34 pm

    hm,macam best jer cikgufarha..jap gi lepat submit..

  15. 21/06/2010 at 8:41 am

    kasih suci:hehe tq3~memudahkan sy nak g ke blog kamu..just wait n see hehe

  16. 21/06/2010 at 8:41 am

    lepat pisang:hehe tinggal tau…senang nak jejalan

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: