Home > Uncategorized > kenapa anda berblog?

kenapa anda berblog?

**gambar tak de kaitan haha**

salam geng!! hehe…kerane dek boring di rumah..aku tetibe terpikir nak tulis entry nih..mungkin dah de yg wat..tp ni aku sesaja je…mls benornyee heh..

aku duk refresh balik kenapa aku berblog..emm aku duk pk punye pk..aku mula berblog sejak aku diarah membaca blog my bff..iaitu miss pinky…hehe mungkin ade yg kenal miss pinky nih..n mungkin yg tak de…then…aku mula menulis n terus menulis…aku rase kalo aku tak delete some entriess maybe dah beriban2 kot…haha tp aku nih jenis…kadang2 aku suke delte some entries…enhh..gatal tgn kot..hehe

i start with no friend..kecuali my bff nih laa…hanya die laa yg sokmo2 komen blog aku…after 6month aku tetibe nak stop..mls…tp atas desakan my bff aku stay tunee haha..sbb katanye..dgn aku bercerita kat sini die tahu kisah aku…thats mean walaupon aku jarang bermsj, jarang jumpe…tp die masih tahu perkembangan aku…hehe

sekrg aku rase mcm tak percya..lebih kurg 3thn aku berblog..now my followers 354 orang..thnx yg sudi follow ye…walaupon tak semua yg betul2 ikut..tak kesah la…n ade yg aku kenal dr sini teurs perpnjngan ke FB..n ade yg eprnah jumpe..hehe thanx sgt2….

per2pon..walaupon aku jarang update blog…aku tetp ade di sini…n mane2 blog2 yg aku follow..aku bc entry2 korg…tp kdg2 mls nak tinggal komen hehe…

hemm ok lahh tu je nak bebel…daaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 17/06/2010 at 11:12 am

    GMBR KT ATAS SWEET.. HHE <– KOMEN XDE KETAN JUGAK :p

  2. 17/06/2010 at 11:21 am

    tahniah. Blogging ni memang best..Penulisan yang kita tulis mungkin amat di perlukan oleh orang lain. Sekrang dengan dunia blog sudah semakin besar. Dan Valuenya juga besar.

  3. 17/06/2010 at 11:27 am

    miss izzah:hekhek….sy pon suke pic tuu…

  4. 17/06/2010 at 11:28 am

    shaffik:heh tu la….mcm2 dah leh wat ngan blog nih..tp sy mls nak layan sgt..blog sy lebih kepada story kisah2 sy je…

  5. 17/06/2010 at 12:11 pm

    salam cikgu..rasanya saja suka-suka jer

  6. sop
    18/06/2010 at 11:12 am

    sy blog mula2 utk suka2..bila dah lama, kejar trffic utk cari duit lebih..skrg nak glemmer plak.. huhuhuu (der ker)yg ptg blog utk berkongsi.,.

  7. 18/06/2010 at 11:20 am

    zulkbo:hehe sama la…suke2 je..tak de menyentuh mana2 pihak haha

  8. 18/06/2010 at 11:21 am

    sop:hekhek…boleh laa..sbb ramai je yg duk kejar duit..sy tak fikr lakk..just suke2 je..yg penting kepuasan berblog nih memng tak dpt nak diungkap dgn kata2 ahaks

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: