Home > happy owezz, my stoRy > ku diikat tanda kasih (^_^)

ku diikat tanda kasih (^_^)

We are The Couple~~

mencium tgn bakal mak mertua **blushing2**

salam kwan2 semua..!!! hehe lama aku tak update blog aku…mls lee nak menaip hakhak..ok kali nih kau nak berkongsi kegembiraan aku…hehe
alhamdulillahh aku dah selamt menjadi tunangan kepda pilihan hati aku sendiri…iaitu Mohd Azrul Fajri~~hehe..kedua2 belah pihak merestui hubungan ini…alhamdulillahh~~

rombongan sampai tepat jam 230ptg…memng tepati masa sungguh….itu memang aku suke hehe…sekrgnye tak le terlajak kan…tp aku tak tahu apa yg berlaku sepnjng mjlis sbb aku duk dlm bilik ummi…hehe after setgh jam baru org panggil suh turun…wahh mase tuh ketor seluruh bdn jgn ckp laa haha…tp cool beb!! ahak…

so aku duduk laa kat pelamin kecik ku hehe…suke…bile dah selesa aku duduk..Dee aku panggil bakal mak mertua kau suh sarungkan cincin hehe…debor weeyyyy hehe..bile cincin disarung..maka rasmi lah aku menjadi tunang kepada Mohd Azrul Fajri hehe..

ni ruang tamu uamh aku..tu laa pelamin kecik aku hehe

ni laa camerawoman aku hehe..thx qis~~

pas tu sesi bergambo…hehe biasa laa kan…sepupu aku memang superb snap gambo…syabas tuk my kezen Qistina hehe….

hemm tak de apa dah…itu lah detik bersejarah aku..akan ku abadikan 13 Jun 2010 sebgai kenangan terindah seblm melangkah hari bahagia aku..bile itu nanti akan diumumkan smula…mohon jasa baik kwn2 doakan hubungan kami kekal hinggal ke dlm syurga ye…aminn…

p/s: muke mcm apa je time tu sbb make up..haha

Advertisements
Categories: happy owezz, my stoRy
  1. 14/06/2010 at 9:38 pm

    wahh..tahniah sis! =) semuga bahagia..

  2. 14/06/2010 at 10:04 pm

    tahniah cikgu farha dan cikgu azrul..semoga berkekalan hingga ke akhirnya..:)

  3. 14/06/2010 at 10:15 pm

    salam cikgu..melepaslaa peluang yang laintahniah cikgu Azrul…(AMBOI CARIK CIKGU JUGAK ERKK??)he he..moga kekal hingga akhirhayat..la la la

  4. 14/06/2010 at 10:24 pm

    tahniah cikgu 🙂

  5. 14/06/2010 at 11:06 pm

    leeya:tq~~

  6. 14/06/2010 at 11:06 pm

    zulkbo:hekhek..doakan kami yee hee

  7. 14/06/2010 at 11:07 pm

    azrul hisham:hehe tq en azrul~~haha my fiancee pon name azrul hakhak

  8. 15/06/2010 at 9:12 am

    wahhhh…congrats!!!

  9. 15/06/2010 at 1:54 pm

    alhamdulillah..akhirnya diikat juga..lama ke bertunang tu? 🙂

  10. 15/06/2010 at 2:25 pm

    tahniah2…bile langsungnye?

  11. 15/06/2010 at 5:58 pm

    marina:wee tq2~~hehe

  12. 15/06/2010 at 5:59 pm

    mommy pinky:insya-allah 6bln je..ujung thn nih kawen…doakan yee

  13. 15/06/2010 at 5:59 pm

    kasih suci:insya-allah ujung thn…tarikh lom ada ag..nanti bincang semula

  14. 15/06/2010 at 7:22 pm

    tahniah dari lanun sekeluarga :-)bila nak kahwin?

  15. 15/06/2010 at 7:45 pm

    bila nak kawen ni? hehe. jangan lupa jemput ye. 😀

  16. 17/06/2010 at 12:15 am

    tahniah sekali lagi.. tapi kecik mata2.. hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: