Home > Uncategorized > Rumah Tamu Farha

Rumah Tamu Farha

Assalamualaikum =)
Ok dengan rasa bangganya (kejap je bangga ahaks) saya ingin mengumumkan bahawa, kini saya memiliki blog yang kedua iaitu Rumah Tamu Farha~~nggeee~~ happy2!! Clap your hand pleaseee~~~ahaks
Kenapa saya bina blog kedua? Alasannya bukan untuk bercerita di sana tapi sebagai tempat untuk saya mengumpulkan address sahabat handai saya sahaja. Sejak saya mula pasang Magic Link tu, blog saya menjadi terlalu panjang dan terpaksa scroll ke bawah. Sungguh saya sendiri tidak suka! Jadi, sebagai langkah bijak dan mudah untuk saya, sy membina blog kedua ini dan namakan sebagai Rumah Tamu Farha ahaks..lucu bukan??

Sila2, jang malu2 ya =)

Oh ya, sebelum terlupa, Magic Link yang berada di blog ini dipindahkan di rumah tamu saya ya dan disebelah kiri side bar blog ini juga ada link untuk memudahkan anda ke sana. Jadi jangan bimbang ye, semuanya berada di sana
Bagi pengunjung baru, sila2, anda dialu2kan untuk tinggalkan address anda di sana.
Last but the list, Salam ukhuwah dihulurkan =)
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 25/06/2010 at 2:30 pm

    wahidea menarikblom ada org buat niheenak join la~

  2. 25/06/2010 at 2:33 pm

    kie~yu:lom ada yg buat?? ye ke?? mcm tak cy je haha..join la..n jemput ke blog ke dua sy yee =)

  3. 25/06/2010 at 2:33 pm

    elOw..magic link..bunyi cam mnarik jer..hehejap2..nk singgah rumah no2 plak..;)

  4. 25/06/2010 at 3:19 pm

    owh..saya sangat suka magic…

  5. 25/06/2010 at 3:25 pm

    fazrul:haha sy panggil magic link sbb senang sy nak blog kwn2

  6. 25/06/2010 at 3:25 pm

    piston:suka?? nape tak pasang??

  7. 25/06/2010 at 6:18 pm

    wah,macam homestay je..kui3

  8. 25/06/2010 at 6:27 pm

    jaya jr:tu r pasal..sbb tu mcm nak gelak je mase tulis tu hahhaha

  9. 25/06/2010 at 6:36 pm

    salam…langkah yang bijakdari cikgu yang lawahe he..

  10. 25/06/2010 at 7:03 pm

    senang nak blogwalking ye..

  11. 25/06/2010 at 7:29 pm

    zulkbo:ahaks..tq~~

  12. 25/06/2010 at 7:30 pm

    hasrol:iyee..tak laa crowded kat sini hehe..nanti nak loading pon lembap ahaks

  13. 25/06/2010 at 9:13 pm

    saya nak masuk list jugak!!hehehe…tQ..nanti saya add blog kamu ke dlm bloglist sy lak~hehehe Latest post: PKR bukan lagi Politik??

  14. 25/06/2010 at 9:23 pm

    wah…dah ade umah tamu…pasni wat umah tumpangan plak tau…ngehehe…

  15. 25/06/2010 at 9:32 pm

    huishhh.,bimbang lah cekgu.,hehehe…*magic link ade iras² cam fuyooo magic tak? kehkehkeh…Entri Terbaru: TERIMA KASIH…

  16. 25/06/2010 at 10:21 pm

    iqbal:wahh terharu..tq yee

  17. 25/06/2010 at 10:21 pm

    cik shinju:hahah adoi…umah tamu ek..hakhak

  18. 25/06/2010 at 10:21 pm

    azizul:ade kot..lebey kurg r tuh hakhak

  19. 27/06/2010 at 3:01 pm

    org baru nie kt blog..leh jadi tetamu ker?

  20. 27/06/2010 at 3:43 pm

    shark:boleh2..sila tinggalkan link anda ye..nanti de masa sy jenguk2…keep in touch =)

  21. 27/06/2010 at 4:20 pm

    wahh siap ada blog khas untuk links… nk kena melawat japgi neh

  22. 27/06/2010 at 6:58 pm

    nyetok:lawat laa…hehe thx sudi tinggal link…

  23. 28/06/2010 at 8:15 am

    Mcm mana kalau binatang ada Facebook ??? 😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: