Home > Uncategorized > yeay!! dpt topup rm5~~

yeay!! dpt topup rm5~~

waaa wee happy gilosss hehe…aritu aku jwb laa soalselidik pasal belia…kes jenayah tak silap…dan sekrg aku dah dpt topup yg telh dijanjikan hahhaha seronok beb!! sbb ni kali kedua aku dpt..heheh

tak caya kah?? hehe jom2 tgk pic kat bwh nih…

sila klik pic nih tuk tumbesaran ahaks..

waaa enth per2 jek…dpt rm5 pon nak kecoh kan?? hehe tak kisah laa org nak ckp pe..yg penting free hahha….

ok daaa

p/s: aku tak sabar menanti hari itu ahaksss~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/06/2010 at 7:15 pm

    wah, ni mcm celcom survey utk selected customer ke?

  2. 05/06/2010 at 7:20 pm

    nash:bukan2..ni soal jawab pasal jenayah di kalangan belia tak silap..hehe bukan pengguna celcom jee

  3. 05/06/2010 at 7:20 pm

    ada lg tak survey tu? ktne ek? hehe——————————-Makin berumur, makin matakang ke?

  4. 05/06/2010 at 7:26 pm

    x-po:haha kempen tu dah tamat..tak per2 nanti kalo ade ag sy forwad dehhh dont worry

  5. 05/06/2010 at 8:15 pm

    Wahhh tengok you all dapat duit, rasa-rasanya ayie nak buat event la pulak di blog ayie.Huhuhuhuh…Gian la.Btw salam perkenalan dari BLOG A-Y-I-E

  6. 05/06/2010 at 8:19 pm

    beznyer..rm5 pun jadi r janji dpt free kan..mmg hepi r, ehehe ~_^

  7. 05/06/2010 at 8:41 pm

    ayie:hehe nanti kalo wat kontest jemput sy tau hehe

  8. 05/06/2010 at 8:41 pm

    amieysandra:tu r..rm5 tu kira byk gak…msj kan 1sen je hehe

  9. 05/06/2010 at 8:55 pm

    dpt gak ek cikgu..lanun pun.. he3

  10. 05/06/2010 at 8:58 pm

    Nice..

  11. 05/06/2010 at 9:11 pm

    salam..5 hengget jer?laaa..bagi lah sepuluh dua kekan..kan?la la la..seronok jadi cikgu cuti panjang

  12. 05/06/2010 at 9:43 pm

    lanunsepet:hah tu r..td bace gak kat blog lanun hehe

  13. 05/06/2010 at 9:43 pm

    fikri:nice?? hehe seronok woooo

  14. 05/06/2010 at 9:45 pm

    zulkbo:haha tak kesah laa..asalkan free

  15. 06/06/2010 at 3:55 pm

    yup..1sen je..kihkihslamat bercuti cikgu-cikgu semalaysia!! ^_^

  16. 07/06/2010 at 8:24 pm

    nak jawab jugak laa.. hehehe

  17. 08/06/2010 at 2:51 pm

    emieysandra:hehe 1sen amat berharga bg pengguna yg suke bermsej hahahha

  18. 08/06/2010 at 2:51 pm

    ura:nanti kalo de ag soaljwb gini ha pas kat ura yee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: