Home > sekadar story > im back!!

im back!!

ngee happy time hekhek…mata aku bengkak woo tp masih mampu tersenyum ahaks…itu lah aku cikgu farha hehehe

assalamualaikum sumee!! ngee~~rindu aku tak?? haha mcm lama aku tak layan blog…kalo wat entry pon aku delete semula huhu…enth laa..bile fikiran bercelaru gini laa jadinye hehe…per2 pon past is the past…yg penting just ignore it n im back to happy in my life cheewaaahh cepiking gitukk!!!

hakhak…nak story pe ye?? enth laa…sekrg aku rase gembira!!! kalo rase gembira tepuk tgk (tepuk2) hahaha happy woo aku sendiri tak tahu nape….

mungkin hari yg di nanti2 hampir tiba kot ahaks…tp bile ek?? huhu jujurnye aku pon tak tahu wawawa senget toL~~

n 1 more thing~~sorry kawan tak dpt nak blog walking..aku tahu mesti dah ramai yg lupekan aku uwaaaa sory laa…tuk masa skergg keadaan masih lagi diawang2an so aku masih tak leh nak fokus kat blog..byk sgt prob sekrg….huhu tension gak tp g2 lah..nak tak nak aku terpksa…nanti aku betul2 free aku jalan2 kat blog kowang2 yee hehe

ermm nak story pe ag ek?? ok lahh pen off here~~nanti kalo de story best aku share2 ngan korg…

daa~~

Advertisements
Categories: sekadar story
  1. 03/06/2010 at 2:44 pm

    welcome bank.. tammo sedey2 dah okay..smile.. 🙂

  2. 03/06/2010 at 3:04 pm

    miss izah:hehe thx darling…sy dah ok dah hehe

  3. 03/06/2010 at 3:07 pm

    ouhmenunggu hari bahagia ye cikgu?hee 😉

  4. 03/06/2010 at 3:13 pm

    kie-yu:ahakss..lebey kurang la…tp lum tahu tarikh je…hehe

  5. 03/06/2010 at 3:47 pm

    welcome utk mencoret di blog cikgu farha

  6. 03/06/2010 at 3:58 pm

    mia:thnx~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: