Home > award, tag > ++ Beautiful Award ++

++ Beautiful Award ++


assalamualaikumm sumee!! waahhh pg2 aku bukak blog..tibe2 mate terpandang kat chatbox..aku dpt award!! waaa happy gilosss hehe thx a lot kepada pemberi yg bernama EKYN !!!! tp de syarat2 kena ikut..so aku polow je lah.. jom layannzz:-

1)Berterima kasih dan link kan orang yang sudi memberi anda award nie..

aikk aku baru je ucap td hehe tak pelah..once again a brillioan thank you..keraa sudi bg award nih…hehe tak sangke lak sy diingit di sini..thanks ye kepada miss EKYN ~~~

2) Bagi award ini kepada 5 orang yang anda rase blog dia hebat dan fantastik! bukan plastik tau!!

blog2 yang bertuah itu adalahh:-

http://dedebukasih.blogspot.com/
http://zulkbo.blogspot.com/
http://sitinorkhaironisha.blogspot.com/
http://mia-ina.blogspot.com/
http://lazyrde.blogspot.com/

3) sila bgtahu mereka yang bertuah ini

ok dah bgtahu hehe

4) sila nyatakan 7 fakta tentang diri anda secara ringkas

1- bakal menjadi ustazah lebih kurag sethn dr sekrg insya-allah
2- belum berkahwin ahaks
3- suka lagu2 lama mcm 60-an, lagu2 rock dulu2 n irama malaysia
4- suka wat lawak bodoh
5- seorang yg suka marah2 tp cepat je sejuk hati hehe
6- gile stereng..setiap kalo balik umah memang jadi driver kepda ummi
7- seorang yg terlalu sukakan baby n kanak2 hehe

ok DONE!!! hehe

Advertisements
Categories: award, tag
  1. 27/05/2010 at 10:16 am

    salam ziarah..alahai terima kasihlah ingatkan kita..moga anda lebih murah rezeki..award ni saya simpan di:http://zulkbo5gamma88.blogspot.com/

  2. 27/05/2010 at 3:17 pm

    thanks ek…

  3. 27/05/2010 at 4:18 pm

    lazyrde:ur welcome

  4. 27/05/2010 at 7:51 pm

    tq for giving me this award..ramai gak kasi mia ni..mia dh tempek di blog sejak sblm farha bagi..pepun, really appreciate it 🙂

  5. 01/06/2010 at 3:16 pm

    tQ bagi award…sbnrnye dah dpt award tu b4 ni…tp xpe..tq ye…

  6. 01/06/2010 at 3:16 pm

    tQ bagi award…sbnrnye dah dpt award tu b4 ni…tp xpe..tq ye…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: