Home > Uncategorized > sebulan selepas itu – trimas2!! =)

sebulan selepas itu – trimas2!! =)

salam kwn2…aku nak kongsi kegembiraan yg aku rase sekrg hehe…b4 this aku ada tulis mengenai entry yg berkaitan…entry produk n entry after 1 week

ok sekrg..sudah hampir sebulan aku menggunakan produk ELvina Secret Beauty nih..alhamdulillahh perubahan yg memberangsangkan…mungkin sbb muka aku bukan jenis yg nerjerawat teruk..so dlm sebulan dah nampak kesan…aku happy sgt *wink2*

ni kotak produk yg aku gune…hehe

so kat sini aku letak pic2 yg aku snap td (sementara tunggu ummi kau bersiap) hehe…


see?? hehe akutak edit langsung ok..jgn aku edit gune potosop plak..huhu…alhadulillah…suka sgt2…

so sapa2 yg berminat…boleh laa kontek aku ye…hehe…nanti leh dpt diskaun insya-allahh~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/05/2010 at 5:55 pm

    nice… produk utk apekah ini.. hehehe

  2. 26/05/2010 at 6:02 pm

    miss iza:produk tak glemor pon…diperbuat dr buah-buahan…produk ELvina Secret Beauty

  3. 26/05/2010 at 7:54 pm

    Salam,Brape harganya satu kotak tu?

  4. 26/05/2010 at 8:18 pm

    sabri:heh berminat ke?? rm110 je..satu set…

  5. 27/05/2010 at 10:41 am

    Salam,mahal jugak tu…lain kali beli…kena menabung…hehehe

  6. 27/05/2010 at 10:55 am

    sabri:murah la tu weyyy hahahah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: