Home > tag > ++ Tag Best dr Mardihah ++

++ Tag Best dr Mardihah ++

wokeh…hampir setathun aku tak jwb tag…caye tak?? PERCAYA LAHHH~~(gaya ct nyanyi) hukhuk…terbatuk eden hahah..ok..enth mcm mane…ni tag kedua from miss mardihah nih…yg sebelm nih aku tak jwb…sbb ape aku sendiri tak pasti hahah..

ok jom layan jawapn sengaL aku dehh ahaks…miss mardihah…hope memberi jwpn yg baguuss+masyukkk ahaks..vrrooommmm~~~~

1. 3 nama dari inbox saya
erkk inboxmail ke?? dlm peti surat tak de sampul surat muhahah…ok ok…tak de 3 name laa..sbb aku bermsj ngan bakal tunang je..hehe so satu name je.. iaitu Abang

2. ringtone utama dekat handfon
ngeee..sekrg aku letak lagu No Body – WonderGirls

3. apa yang saya buat pukul12 mlm td
ngee msj ngan nuah hati ahaks..pas tu tidoww~~say gudnite haha

4. orang terakhir bersama saya
my ummi~~

5. warna t-shirt yg saya pakai sekrg
opss…sy pakai blouse arini..ngeh2..waner itam menawan ahaks

6. benda terakhir yg saya buat
anto mknan kat pekerja yg tgh wat umah sy sekrg hehe

7. 3 perkara benda yang anda suka buat setiap hari
pg2 bukak tweetdeck, blog n fb; tunggu msj dr buah hati; bergosip2 ngan my ummi

8. duit yang ada dalm purse/wallet
rm61 kehkeh sikit je wei….i tak keje ag lalala

9. camne idup
adeyy tu pon mahu ty ka?? hidup semakin bahagia sbb ———> (^_*)

10. bila kali terakhir jumpe my mama
lohh baru je td haha..sekrg mase aku taip2 nih die de kat dapur..kompom sat ag die panggil tolong die hahah

11. mummy sy kat mana
adeyy kat dapur laaa baru je jwb kat soklan no10 huwaa

12. malm td org yang terakhir berckp dengan saya
ermm adik sy nur

13. surprise terbaru yg sy dpt
of coz my result yg naik tinggi sgt..saat paling bahagia hehe

14. benda yang bari dipinjm dr kawan
tak de

15. my bf
bf nih nak describe gane ek?? boyfriend atau best friend?? hehe kalo boyfriend is my bakal tunang n kalo best friend is ura!!!

16. apa yang anda rase skrg?
enth..tak de perasaan haha

17. nak share dgn siapa
nak share pe?? tak tahu nak jwb pe hahah

18. siapa tahu rahsia saya
my bff~~ura syg~~

19. dieorg simpan ke rahsia anda itu
insya-allah…sy percykan die…kami memang bersahabat baik

20. nak tag ke??
adeyy aku mls nak tag org…tp kalo nak sapa2 yg bc entry nih nak jwb sudi2kan lah hehhe..

oyee!! dah siapp!! lega satu tugas ahaks

Advertisements
Categories: tag
  1. 25/05/2010 at 10:52 am

    hehe…nice answer šŸ™‚

  2. 25/05/2010 at 10:58 am

    madihah:hekhek..jwb sengaL2 jee

  3. 25/05/2010 at 11:46 am

    Salam…alamak ader madihah..ekekekoh ya… nie..alamat banner kecik comel..

  4. 25/05/2010 at 11:48 am

    cuba yang tu leh masuk tak…

  5. 25/05/2010 at 11:48 am

    [URL=http://mimi-moneyonline.blogspot.com][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/4238/100136349480.jpg[/IMG][/URL]

  6. 25/05/2010 at 12:10 pm

    mimi:tuk ape tuh?? madihah nih kwn mimi ye hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: