Home > Uncategorized > radio pilihan~~

radio pilihan~~

salam geng~~tetibe nak wat satu entry mengenai radio kehkeh3…

emm korg minat radio pe?? aku rase kalo org muda2 sekrg mesti suke dgr era atau hot fm..ni aku bgtahu secara general laa…

kalo golongan emas plak..suke dgr radio negeri dieorg..n paling gelmor radio klasik nasional…betul tak?? haha aku berani ckp sbb ayah aku kalo bwk kete mesti radio tu yg dicari hahah adoii…

n yg penting aku sendiri dah jagkit sbb enth…dah terbiasa dgn halwa telinga aku nih kot…wakaak n tuk pengetahuan korg2 aku peminat setia lagu2 lama ahaks…kalo drive dgr radio biasa aku jadi serabut…biasa kalo aku drive aku selalu pasang sama ada sinar fm atau klasik nasional atau THR Gegar pantai timur!! yeah…sbb lagu2 lama yg di pasang hehe…

korg lak gane?? n sekrg nih radio suria fm, dah semakin naik..sekali sekala aku layan gak hehe…

radio2 lain aku rejec terus….serabut hahaha

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. nas
    24/05/2010 at 12:04 pm

    saye memilih radio sinar fm n hot fm….becouz they ar da best among da best…ekekeke…

  2. 24/05/2010 at 12:58 pm

    nas:yeahh sinar pon best heheh

  3. 24/05/2010 at 1:32 pm

    salam,Sab pula slalu dgr hitz,hot n sinar fm.dgr hitz untk tau perkembangan lgu2 english, hot untk lagu melayu yg baru2 dan sinar lagu retro yg mmg sedap lah layan…

  4. 24/05/2010 at 1:34 pm

    klasik nasional fevrite my mum

  5. 24/05/2010 at 1:49 pm

    saya suka ERA fm. tp family slalu psg THR gegar pantai timur.

  6. 24/05/2010 at 2:01 pm

    sabri:hehe kirenye selalu tukar2 laa nih yee

  7. 24/05/2010 at 2:02 pm

    oh malaysia:wahhh sy suke gak layan thr gegar pntai timur..eh anda org timur kah??

  8. 24/05/2010 at 2:02 pm

    mahira oya:hahah sama laa..fav org tua2…tp sy masih muda still minat ngan klasik nasional nih ahaks

  9. 24/05/2010 at 4:16 pm

    tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Klasik nasional sentiasa ada pilihan ramai hehe….

  10. 24/05/2010 at 4:49 pm

    radio dalam kereta menjadi pilihan..klo kt umah susah nk bukak..hehe

  11. 24/05/2010 at 4:52 pm

    norizwan:yeahh betul2!!

  12. 24/05/2010 at 5:28 pm

    tukar mengikut masa2 tertentu je…hhehehehe…

  13. 25/05/2010 at 9:06 am

    kdg2 sinar.. kdg2 hot.. kdg2 hitz.. tgk mood hehe

  14. 25/05/2010 at 9:16 am

    jaya jr:hehe sama laa..ni sem depn sy naik motor je g kelas..haram laa nak bukak radio hehe

  15. 25/05/2010 at 9:16 am

    sabri:hehe sy plak..kalo dah radio tu mls nak tukar dah…hehe

  16. 25/05/2010 at 9:17 am

    fitria:eheh ikut mood tu meanss kalo jiwang sesuai sinar laa haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: