guLa ohh guLa~~

salam geng!! hope korg2 sht ye….

now kat ganu de krisis gule…katanya bekalan tak cukup..tp kat paper kate cukup..aku pon tak ikuti sgt perkmbangan tp memang sekrg amat susah nak beli gule…adeyy

alkesahh setakat arini..aku baru sekali dpt beli gula…yg sblm2 ni pesanan ummi suh beli gula tak pernah tercapai…kalo kebetuln adik aku je yg selalu dpt…tp bukan leh beli byk2…sorg 2kg jek..agak sengaL jgk laa disekat2 beli gula kan..


aku bukan pe…kalo tuk kegunaan hari ok je…tp kalo org nak wat kenduri tu cmne?? tak ke nanyaa namenye adeyy…aku nak ckp lebey2 pon kang aku dicop plak..so diam2 sudaa~~


tp amat seksa..sbb nak beli gula pon kena beratur!! dah aku ikt je laa arahan n satu ag gula hanya dikeluarkan sejam sekali..nasib laa saper2 yg lambt huhu……mase pekerja tu duk bg2 aku rase mcm negara miskin yg mintk mknan..aduii…agaknya mcm mane laa perasaan dieorg kan…sekrgnye kita bersyukur dgn apa yg ada…

k lahh setkt nih dulu aku membebel…hehe

p/s: hope jgn lee disekat2 lagi gula…kesian lee kami2 yg terkejar2 nak gule aduii~~~

Advertisements
  1. 22/05/2010 at 1:35 pm

    waduh2. kesiannyaaa. susah benar nak beli gula ye!

  2. 22/05/2010 at 2:28 pm

    kurang gula : elok utk kesihatan. hehe..

  3. 22/05/2010 at 4:04 pm

    nurul harun:tu r..aritu bc paper dah kena tangkap yg sembunyikan gula..tp masih begini adeyy

  4. 22/05/2010 at 4:04 pm

    ann:haha tu memang la kak..tp kalo sume tak de gule mati gak badn kite hehhe

  5. 22/05/2010 at 6:37 pm

    bilik sy kat hostel nie byk gula.meh la amik..huhu

  6. 22/05/2010 at 7:51 pm

    chegu along:gagagga meh2 post sini skett ehekss

  7. 23/05/2010 at 8:10 am

    kalau jadi tauke gula bleh kaya ni..hehe

  8. 23/05/2010 at 8:10 am

    kalau jadi tauke gula bleh kaya ni..hehe

  9. 23/05/2010 at 9:27 am

    salam..tak manih la air tea anda nantihe he..tak pe kurangkan manis dalam minuman..lebihkan dalam senyuman

  10. 23/05/2010 at 12:50 pm

    susah jugak bila takde gula..

  11. 23/05/2010 at 3:28 pm

    btol2..bile nk oder air je..orng tu akn ckp..gule takde dik..mnum milo je r jwbnye..huhu

  12. 23/05/2010 at 4:31 pm

    captain88:memang pon..tp kalo kite sorok2 kena tangkap haha

  13. 23/05/2010 at 4:36 pm

    zulkbo:senyum kena manis sokmo

  14. 23/05/2010 at 4:37 pm

    nur izzah:haha kritikal gak sekrg nih adesss

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: