Home > Uncategorized > bLog anDa berat??

bLog anDa berat??

salam tgh hari!! n tahniah kepda kaum lelaki yg berjaya menjalankan tanggungjwb anda di hari jumaat ini~~~(sbb aku taip nih time org baru pas hbs jumaat hehe)

ok ok jom..td aku duk blog walking..g jenguk2 kwn baru..then aku terjumpe satu entry menceritakan hal ‘keberatan blog’ anda nak diloading…..waaa timbang pakai pe ek?? haha jom2..

oh yee lupe nak intorduce..ni blog rakan baru aku hehe…dah follow pon…name die Suraiza n name blog die Memoirs of Suraiza, Her Memorirs … agak panjng name blog nyaa..per2 pon salamkenal hehe…

so?? camno nak timbang berat blog korg ek?? hehe ni linknyee Website Speed Test

dan aku dah check berat blog aku…ge ge ge..bedor gakk…thenn jeng3!!!!! the result is >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

yeahhh!! blog i ringan jekk hehe…menas nak loading tu cepat gak…

size: 122.64kb
load time: 0.62 seconds
average speed per KB: 0.01 seconds

haaaa!!!! blog korg gane?? try laa…so mane2 yg berat tu buang2 la mane yg tak berkenaan…hehe…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/05/2010 at 2:31 pm

    salam..nak timbang bolg jemput ke blog sayaada widget saya letak di bawah entry..selain ukhwah antara blogger melayu..boleh menyumbang traffic blog saya..hu hu..http://zulkbo.blogspot.com/

  2. 21/05/2010 at 2:43 pm

    jum timbang berat belog ai..hehemacey bg info!

  3. 21/05/2010 at 2:43 pm

    dah test juga0.05s avg speed per KB ..ok le tu šŸ™‚

  4. 21/05/2010 at 2:49 pm

    zulkbo:ngee~~dah timbang ke??haha

  5. 21/05/2010 at 2:49 pm

    ir.hydir:ok doh tuu laju gak hehe

  6. 21/05/2010 at 2:49 pm

    kie-yu:ngee~~~

  7. 21/05/2010 at 3:33 pm

    blog saya seberat 8kg cikgu..ekekkkek..

  8. 21/05/2010 at 3:38 pm

    saiz 85.13KBload time 0.57 secondsavrage 0.01 seconds /kbterer ah blog i..

  9. 21/05/2010 at 3:56 pm

    marina:wahhh ringannye…!!! hehe

  10. 21/05/2010 at 4:01 pm

    wow mem-promote blog sue nampaknya..ni yg suke nihikhikhiktq2!!salam kenal juge yehmm belog cikgu nih nmpknya lg ringan drp belog sue..jelesh2! hahahhah

  11. 21/05/2010 at 4:17 pm

    sueraiza:hehe jgn jeless!! hehe sma2..sila amik kad dr sy tau~~

  12. Ili
    22/06/2010 at 1:31 pm

    jom timbang berat sendiri..erkkkk..beratnye. seb bek berat blog x seberat berat badan ;p. tx for the info

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: