Home > Uncategorized > cincin idaman

cincin idaman

cincin idaman!! wahh kompom perempuan2 di luar sana mengidamkan cincin yg cantek kan?? hehe termasuk aku lah tuh…

owwpppss ni bukan kes gedix tp menggedix muhahah…ok ok bact to our topic..


cincin cincin cincin~~huhu aku sekrg pening memikirkan cincin yg mcm mane aku nak..seriusly aku minat cincin yg ade mata…tp pas bork2 ngan ummi..ummi suh amik yg berlian….hehe aku suke…tp pikir harge plak..adess…ade je yg around 5-7ratus…hope tak membebankan si dia…boleh ye sygg hekhek

aku bajet nak g kedai payang je kot..tak pon nak g kedai kwn aku je..hope dpt murah hehe…

agak2 cincin yg camne la ye akan menjadi pilihan hati…hehe hemm tak sbrnyee hahah gedix sudah~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 19/05/2010 at 8:58 pm

    lawa tol cincin tu..

  2. 19/05/2010 at 9:03 pm

    sarah:haha tp bukan cincin yg camtu sy nak hehe…

  3. 19/05/2010 at 9:19 pm

    kalo btl die syg, pasti beli..kompom…hehehh

  4. 19/05/2010 at 9:24 pm

    sufy:hehe insya-allahh~~

  5. 19/05/2010 at 9:44 pm

    Salam cikgu..tentang cincin,lepat fikir kalau si dia sayangkan cikgu,mesti beli kan tapi cincin bukanlah ukuran kebahagiaan pasangan.Janji selalu berlaku jujur,ikhlas,saling mempercayai dan tolong menolong dalam membina hubungan bahagia sampai ke akhir hayat..sebak pulak lepat..he.he..thankz a lot cikgu

  6. 19/05/2010 at 9:49 pm

    lepat:hehe thanks lepat…sbb tu bile fikir harga rase tak nak beli….cukup laa kasih syg n penerimaan die kat sy…per2 pon cincin tu sebg pengikat kasih…sebgi adat n syarat hehe

  7. 19/05/2010 at 10:52 pm

    lawanye!!! huhuhu

  8. 19/05/2010 at 11:58 pm

    amboi3..

  9. 20/05/2010 at 2:33 am

    waa.. dpat cincin laa… besh2..

  10. 20/05/2010 at 4:35 am

    lawa cincin.. nak kawen ke tunang??? moga berbahgia… tetibe rse nk kawen sb nak cincin platinum…hahahhahaha

  11. 20/05/2010 at 7:05 am

    eizny:haha gambo je laa…

  12. 20/05/2010 at 7:05 am

    ura:wawawa jeles laa tuu ahaks

  13. 20/05/2010 at 7:06 am

    captain88:ngee~~INSYA-ALLAH betul2 dpt nanti bulan 6

  14. 20/05/2010 at 7:06 am

    loyar lawa;hehe nak tunang~~jom2 gedix together hahaha

  15. 20/05/2010 at 10:43 am

    btul la u.kalau btul dia syg,dia akan usaha apa saje utk u 😛

  16. 20/05/2010 at 2:49 pm

    Subhanallah..Cantiknya cincin, tersarung dijari,lebihkan indah, perAsaan dihati,Cincin sebagai petanda, kepunyaan sang suami,Segunung Cinta, Dan Redha Illahi dicari….* Semoga sebhgian drpd agama itu dipenuhi dgn segera *p/s : Hampir2 jeles ngan kak Ha..^_^

  17. 20/05/2010 at 5:05 pm

    sasha:hehe insya-allah cincin idaman tu milik sy hee

  18. 20/05/2010 at 5:06 pm

    huda:adess tu gambo hiasan je dik oi…tp lebey kurg yg mcm tu laa kakha nak heheuishh wat pe nak jeles..nanti huda pon akan lalui nye jgk~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: