Home > peraduan > Contest Kasihnya Atuk

Contest Kasihnya Atuk

waa wee semangt seyy nak join contest hehe…
kenapa aku bersemangat?? sbb bile tgk tajuk yg agak sweet…CONTEST KASIHNYA ATUK

hehe bile tgk tajuk contest nih aku langsung teringtkan anak buah aku yg bernama Amir…sekrg umur die dah 5 thn…dah besar dah dak tuh…

amir nih cucu sulong dlm family kite org…satu perkara kat budak sorg nih…die terlalu sukakan atoknye…kalo sblh terengganu panggil toki…tp disebbkan pelatnye toki jadi KIKI hahaha…n paling penting ialah muke amir nih betul2 ikut muke kiki nya!!! hahah

oh yaa lupe..aku join contest dr blog VOICE OF MY HEART …. so saper yg nak join leh laa g kat blog akk nih ye…leh tgk syarat2 yg tertera….

contest ni akan tamat pada 5 June 2010…so masih de peluang…jom2 join hehe

Advertisements
Categories: peraduan
  1. 18/05/2010 at 4:25 pm

    ha.. baru leh komen. hehe..pagi tadi saje intai2 blog farha nih.tetiba terkejut ada entry contest ni. x perasan lak link farha kt ruang komen akak tu. nway, terima kasih byk2 ye sbb sudi join! TAPI.. cik adik sayang.. kan akak nk SATU jer gambar nya.. yg ni, dah kira 5 ni. hehe… x aci.. x aci.. sian org lain. so, bleh bagi gambar lain? tqvm, dear..!

  2. 18/05/2010 at 5:08 pm

    kak ann:oppsss ye ke kak?? dlm satu banner de byk poc di kire 5 pic ek? haha ok ok nanti sy upload semula…tq kak..

  3. 23/05/2010 at 11:32 am

    ok. ok. dah terjah semula.good luck, dear!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: