Home > life, my stoRy > selepas seminggu~~

selepas seminggu~~


hai kawan2…aku tak nak ckp panjng…b4 this aku de ckp aku gune produk ELvina Secret Beauty kan?? ni pic2 aku selepas seminggu aku gune…hehe


amacam?? berminat?? hehe aku rase muka aku better dr seblm nih…n parut2 di kulit pon dah ilang..n kulit muke sentiasa segar…alhamdulillahh~~

Advertisements
Categories: life, my stoRy
  1. 11/05/2010 at 1:56 pm

    nampak berseri-seri =) Nanti ingat nak try gak lah.Me, ANaSTaSyeA

  2. 11/05/2010 at 2:01 pm

    anastasyea:hehe nak ke?? kalo betul2 nak leh oder ngan sy yee~~

  3. 11/05/2010 at 10:46 pm

    ada perubahan la

  4. 12/05/2010 at 8:42 am

    mia-ina:hehe alhamdulillah…parut2 dah semakin ilang…emm kalo mia berminat leh bgthu sy yee~~

  5. 12/05/2010 at 3:03 pm

    betul ke elok ni?kalau elok, nak beli kat mane?ade jugak parut kat muka ni.adoi!

  6. 12/05/2010 at 3:25 pm

    adawiyah:insya-allah kalo ikut arahan..sy punye parut mcm lebam2..after pakai nih alhamdulillahh dah ilang dah…hehetry laa tgk2 kat mana2 booth..tp kalo tak de gak sy leh tolong belikan…

  7. 12/05/2010 at 9:16 pm

    salam..hebatnyapakai produkapa ni?

  8. 12/05/2010 at 11:42 pm

    zulkbo:huhu Elvina secret beauty je..produk tak glemor haha

  9. 17/05/2010 at 3:11 pm

    ok ke produk nye??kat mane ek de jual???gthu boleh???

  10. 17/05/2010 at 3:18 pm

    nurafizza:hehe sy tak pasti laa kat lain2 tu ade ke tak..sbb sy duk area kuala terengganu…lagipon sy rase produk nih baru lagi..tp kalo fizza nak..leh sy tolong belikan…hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: